Hónap témája

A jól induló reggelekhez!

A jól induló reggelekhez!
A JÓkenyér vajas croissant szeptemberben kedvezménnyel kínáljuk hozzá

A vajas croissant krémesen foszlós tésztájával, apró morzsákba roppanó kérgével kétségtelenül kényeztető reggeli. De ne érjük be ennyivel! Vigyünk egy kis csavart a hétköznapokba, használjuk bátran szendvicsalapként és sós vagy édes feltétekkel varázsoljunk belőle különleges tízórait a suliba vagy munkába.

A szeptemberi iskolakezdéssel a legtöbb család élete visszazökken a megszokott rendbe. A hétköznapok sietőssé válnak, a feladatok egymást érik. Ám az étkezés ilyenkor is lehet élmény! Még akkor is, ha a konyha nem igazán a mi terepünk és az időnk is kevés. Elég apróságokon változtatni, mint például a megszokott uzsonnás szendvicsünket a Jókenyér vajas croissant-ra cserélni.

Miért lesz valódi élmény egy JÓkenyér croissant-szendvics?

  • Péküzemünkben kizárólag természetes alapanyagokat használunk.
  • Egyetlen termékünkbe sem kerül mesterséges adalék, lisztjavító, színezék vagy tartósítószer!
  • A croissant tésztáját is valódi vajjal rétegeljük, ettől lesz omlós, könnyed mégis telt az íze, és ettől lesz már önmagában is mennyei ez a péksüteményünk.

De sonkával és salátával, vagy kecskesajttal, dióval és gyümölcsökkel, édesszájúaknak pedig finom házi lekvárral kenve készíthetünk belőle kiadós szendvicseket is. A variációknak csak képzelőerőnk szab határt, de az biztos, hogy ezek a szendvicsek el fognak fogyni a tízórai szünetben!

Ha máris van egy szendvicsötleted, jó hír, hogy szeptemberben kedvezménnyel kínáljuk hozzá a vajas croissant szaküzleteinkben!

JÓkenyér pékségek LISTÁJA.
Tápértékadatokról bővebb információ ITT. 

Kínálatunkban szerepel még édes, belga csokoládés croissant és sajtos, illetve baconos változat is.

#jokenyer #jokenyerpekseg #szeretemakenyeret #croissant #vajascroissant #croissantszendvics