Hírek

A teljeskiőrlésű JÓkenyér egészséges és finom

A teljeskiőrlésű JÓkenyér egészséges és finom

teljeskiorlesu_termekek.jpg

Mi a Jókenyérnél hiszünk abban, hogy jó kenyeret csak kiváló és természetes alapanyagból lehet készíteni. Teljes kiőrlésű lisztből készült termékeink méltán tartoznak a kedvencek közé: nemcsak finomak, de egészségesek is. Legfontosabb alapanyagunk a teljes kiőrlésű liszt, amihez a gabonát Magyarország egyik legmodernebb malmából, a Gyermelyiből szerezzük be, ahol a toxintartalmat rendszeresen ellenőrzik. Megnyugtató, hogy olyan technológiát alkalmaznak, ami a gabona külső héját a szennyeződéssel együtt eltávolítja. Ezt magunk között koptatásnak hívjuk. A malomból hozzánk a külső héj eltávolítása után érkezik tehát a gabona, amit magunk őrlünk frissen, minden nap. Az európai normák szerint működő minőségbiztosítási rendszerünk a garancia arra, hogy kizárólag csak kiváló minőségű alapanyagot használjunk fel. Így a JÓkenyér védjeggyel ellátott teljes kiőrlésű termékek egészségesek és biztonsággal fogyaszthatók.