Hónap témája

A teljesség igényével – Januári kiemelt termékünk a JÓkenyér teljeskiőrlésű magos kenyér

A TELJESSÉG IGÉNYÉVEL
Januári kiemelt termékünk a JÓkenyér teljeskiőrlésű magos kenyér

A teljesség igényével alkottuk meg egyik legfinomabb kenyerünket, amiben benne van a búza minden értéke. A teljes kiőrlésű liszt ugyanis tartalmazza a gabonaszem héját is, így a belőle készült kenyér tápértéke magasabb, szénhidráttartalma azonban alacsonyabb, mint a finomlisztes változatoké. Az ünnepi „bőségtálak” után ez a rostokban gazdag kenyér igazi felüdülés szervezetünknek!A teljes kiőrlésű lisztből készülő kenyerek tartalmazzák a gabonaszemek héját és csírakezdeményét is, így tápértékük (ásványi anyagok és nyomelemek) valamint rosttartalmuk a fehér kenyerekéhez viszonyítva lényegesen magasabb. A teljes kiőrlésű kenyerek az egészségtudatos emberek táplálkozásának szerves részét alkotják.

A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre. Gyakori fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet és nem terheli meg gyomrunkat sem.

A JÓkenyér teljeskiőrlésű magos kenyerét esszenciális zsírsavakban gazdag lenmaggal, kalciumban bővelkedő szezámmaggal és magas rost- és fehérjetartalmú zabpehellyel dúsítjuk.

A zabról úgy tartják a „tél eledele”, többek között azért, mert táplálja és élénkíti az idegrendszert, így a téli levertség és egykedvűség jó ellenszere.

A JÓkenyér többi termékéhez hasonlóan ezt a kenyerünket is 100%-ban természetes alapanyagokból, saját rozskovásszal és hosszú érleléssel készítjük.

Kenyereink adalékanyag mentesek, a teljes kiőrlésű lisztet a tésztához saját malmunkban frissen őröljük, hogy az elkészült kenyerek a lehető legfrissebb és legtáplálóbb formájukban kerülhessenek vásárlóink asztalára.

Ha megkóstolná, keresse januárban kedvezménnyel szaküzleteinkben!

Szaküzleteink listája: ITT

További részletek termékünkről:
Teljeskiőrlésű kenyér magvakkal
Teljeskiőrlésű termékeink

#szeretemakenyeret #jókenyér #teljeskiőrlésű #kenyér #tartósítószermentes #adalékmentes #kovásszalkészül #hosszúérleléssel #teljeskiőrlésűmagoskenyér