Hírek

Csomagolt kenyereink kedvező áron a CBA kiemelt üzleteiben!

Csomagolt kenyereink kedvező áron a CBA kiemelt üzleteiben!


Április 4 és 14. között csomagolt Rozs, Wellness és Teljeskiőrlésű magos kenyereink kedvező áron vásárolhatók meg a CBA kilenc kiemelt üzletében. Ha még nem kóstolta adalék- és tartósítószermentes termékeinket, most érdemes kipróbálni!Teljeskiőrlésű kenyér magokkal

A kizárólag teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér még ritkaság az élelmiszerláncok polcain. A JÓkenyér Teljeskiőrlésű magos kenyere üdítő kivétel, hiszen kizárólag frissen őrölt teljes kiőrlésű lisztből készült, saját rozskovásszal, hosszú tésztavezetéssel, adalék- és tartósítószermentesen.
A teljes kiőrlésű lisztből készült termékekben a gabonaszem minden tápanyaga megtalálható, magasabb a rosttartalma, de szénhidrátban szegényebb, mint a fehér kenyerek. Ráadásul a benne található szénhidrát lassú felszívódású, így a vércukorszintet is fokozatosan emeli meg.
Tápérték adatok

Rozskenyér

Rozskenyerünk 100%-ban természetes alapanyagokból, teljeskiőrlésű rozskovásszal, adalékanyag és tartósítószer hozzáadása nélkül készül. A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt, szénhidrátot és több ásványi anyagot és rostot tartalmaz, mint a világosabb színű, finomított búzaliszt. Kenyereinket hosszú tésztavezetéssel készítjük, ugyanis minél hosszabb a kenyérre fordított idő, annál inkább összeérnek az ízek, és annál hosszabban marad a kenyér friss és élvezhető.
Tápérték adatok

Wellness kenyér

Ezen kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt ezért sok napraforgómaggal, zabpehellyel és szójapehellyel gazdagították. Utóbbi ellenőrzött, 100%-ban GMO-mentes szójából származik. A Wellness kenyér magas élelmirost-tartalma mellett kiváló fehérjeforrás, sőt természetes B6 vitamint, folsavat és magnéziumot tartalmaz. Ezek hozzájárulnak a fáradtság csökkentéséhez, a B6 vitamin és a folsav pedig segíti az immunrendszer működését.
Tápérték adatok

A kedvezményes kínálat az alábbi CBA üzletekben érhető el:

6000 Kecskemét, Korona u. 2.
1040 Bp., Munkásotthon u. 26.
1051 Bp., József Attila u. 16.
1061 Bp., Anker köz 1-3.
1104 Bp., Kada u. 122.
1157 Bp., Legénybíró u. 2.
1161 Bp. Jókai Mór u. 2.
1165 Bp. Centenárium sétány 16-24.
1174 Bp., Szabad május tér 1.

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső, JÓkenyér kenyereket árusító üzletet itt: Partnerüzletek

#jókenyér #jokenyer #jókenyérpékség #jokenyerpekseg #szeretemakenyeret #egyéljót #egyeljot #azvagyamitmegeszel