Karrier

Eladó Piliszentiván, Esztergom

Biztosan hallottál már a JÓkenyérről, vagy kóstoltad is már termékeinket, de azt talán nem tudod, számunkra az egészséges életmód és az egészséges termékek a legfontosabbak. Hiszünk a termékeinkben, bátran és őszintén ajánljuk őket mindenkinek.
Ha olyan munkát keresel, amit szívből tudsz csinálni, olyan termékekkel foglalkoznál amelyek valóban egészségesek, vagy szeretnél egy színvonalas családias kis üzletben dolgozni, emberekkel foglalkozni, akkor nálunk a helyed!

Pilisszentiváni és esztergomi szaküzletünkbe
ELADÓKAT
keresünk 8 órás munkavégzésre.


Szívesen jönnél, de még nem dolgoztál ilyen helyen? Ne aggódj, mi mindenre megtanítunk!

Amit kérünk:
• Pékárut, szendvicseket, kávét, teát kell eladnod. Ehhez hozzá tartozik az előkészítés, pultok rendezése, a rendtartás. De ez csak a kéz dolga.
• Sokkal fontosabb, hogy ismerd a termékeinket, tudj tanácsot adni a vevőknek, legyél kedves, barátságos, úgy érezze a betérő, hogy otthon van!
• Igen, kéthetente reggel korán kell kelni, cserébe viszont korán végzel, sőt az ünnepnapok és minden második szombatod állandóan szabad.


Amit adunk:
Versenyképes fizetés, utazási költségtérítés, cafetéria és bónuszrendszer, oktatás.
Érdekel? Küldd el önéletrajzodat az allas@jokenyer.hu emailcímre vagy hívj minket a 06-20-6202116-os számon! Várunk, tegyél egy próbát!