Hónap témája

Megérett a meggy! …Mi pedig édes tésztába zártuk

Megérett a meggy! …Mi pedig édes tésztába csomagoltuk

Meggyes táska – júniusban kedvezménnyel kínáljuk!

Meggyes táska.jpg

Te jó ég! Már június van! Ez persze mindenkinek mást jelent. Sokaknak azt, hogy a nyári családi „menetrendet” meg kell szervezni, míg másoknak a kerttel, házzal kapcsolatos teendők ugranak be. Nekünk, a JÓkenyérnél a meggyszezon jut eszünkbe. Így júniusban meggyes táskánkat kínáljuk a szokásosnál kedvezőbb áron.

A meggyet sok mindenért szeretjük! Kiemelkedően gazdag ásványi anyagokban, mint a kalcium, kálium, magnézium, vas és cink. De bőven tartalmaz értékes vitaminokat is, mint a B1- és B2-vitamin, vagy az immunrendszererősítő C-vitamin. A cseresznyéhez képest pedig majdnem tízszer annyi A-vitamint és jóval több szerves savat tartalmaz.

Mindezek mellett, a JÓkenyér pékmesterei kellemes, pikáns ízéért is kedvelik, mely a meggyes táskánk megalkotására ihlette őket. Úgy készítjük mi is, mint nagymamáink – igazi vajjal rétegelt leveles tésztából, saját készítésű meggytöltelékkel.

Pékeink a vajas tésztaalapot hosszan pihentetik, hogy kellően össze tudjanak érni az ízek. A kinyújtott tésztát kézzel négyzet alakúra osztják, majd citromlével és kis fahéjjal ízesített, saját készítésű meggytölteléket tesznek rá. Végül négy sarkát a vándorbatyukhoz hasonlóan szedik fel és formálják meg.

Reméljük, sokan kedvet kapnak, hogy megkóstolják! Az ő bátorításukra áruljuk el, hogy meggyes táskánkat júniusban kedvező áron kínáljuk a JÓkenyér pékségekben, ahol frissen sütve a legfinomabb.

Meggyes táska tápértékadatairól bővebb információ itt olvasható.
Szaküzleteink: jokenyer.hu/szakuzletek


#jokenyer #jókenyér #szeretemakenyeret #meggy #meggyestáska #azvagyamitmegeszel #egyeljot