Hónap témája

Új év, régi én – de mi lesz a fogadalmakkal? – Wellness kenyérrel a változás is könnyebb

Új év, régi én – de mi lesz a fogadalmakkal? – Wellness kenyérrel a változás is könnyebb

Szilveszter este három típusú emberrel találkozhatunk. Vannak, akik ünnepélyes fogadalmat tesznek, és be is tartják, vannak, akik tesznek ugyan fogadalmat, de mindig hagynak egy „kiskaput”, és vannak, akik bármit megtesznek, csak fogadalmat ne kelljen tenniük!

Azt mondják, ha valaki komolyan változtatni akar az életmódján, annak a legjobb időpontja a MOST. Ugyanakkor az évváltás is jó pillanat egy új, egészségesebb életvitel elkezdésére, hiszen mégiscsak január első napja a legmeghatározóbb kezdet egy évben.


A legtöbben ilyenkor vágnak bele új sportba, vagy kezdenek diétázni, miközben a munka és a család ugyanannyi energiát és figyelmet kíván – így könnyű visszazökkeni a rohanásba, az íróasztal melletti nassolásba és máris kudarcot vallottunk. Sokszor elfelejtjük, hogy az új évbe is a régi énünk lép át, berögzült szokásokkal, megszokott életmóddal, amiken érdemes lépésenként változtatni.

Egészséges életmód: van hozzá egy tippünk!

Tudni kell, ki mit bír, hogy elkerüljük a csalódást. Wellness kenyerünk igazi támogatás lehet a változás útján, akár sportról, akár egészségesebb étkezésről vagy fogyásról van szó, de ajánljuk cukorbetegeknek és koleszterin diétán lévőknek is.
Ezzel a kenyerünkkel az volt a célunk, hogy egyszerre finom és táplálóan gazdag kenyérfélét alkossunk, amit alacsony szénhidráttartalma miatt sportolók, diétázók is bátran fogyaszthatnak!

Mit tartalmaz?

  • teljeskiőrlésű búzaliszt a magasabb élelmirost-, vitamin-, fehérje és ásványianyag tartalomért
  • teljeskiőrlésű rozsliszt az alacsonyabb zsír- és szénhidrát tartalomért
  • 100%-ban GMO mentes szójapehely a fehérje tartalomért
  • zab a kiegyensúlyozott vércukorszint és az emésztés támogatására
  • napraforgómag a telítetlen esszenciális olajakért
  • szezámmag a jelentős kalcium, A-, E és B vitaminokért

A fogadalmak betartásához és a változás támogatásához január hónapban kedvezményesen, 450 Ft-os áron kínáljuk Wellness kenyerünket szaküzleteinkben!

Wellness kenyerünkről bővebben még itt olvashat:
Cikk – Wellness kenyér, amely majd mindenkinek ajánlot
Cikk – Wellness kenyér
Termékismertető – Wellness kenyér 

#szeretemakenyeret #jókenyér #wellness #kenyér #tartósítószermentes #adalékmentes #kovásszal #hosszúérleléssel #alacsonyszénhidrát