Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Olgyai András - 2018-11-05 09:53
Boldogan és büszkén nézem a birodalom építést.Még emlékezem a kezdetekre.....es ist kein Zufall,das alles bergauf geht!Viel Glück und Erfolg weiterhin.
Válaszolt
- 2018-11-13 08:59
Kedves András,

Köszönjük a kedves szavakat! :)
Vielen Dank für die lobenden Worte!

JÓkenyér csapata
Fekete Zsolt - 2018-10-31 11:26
A lekváros levelet nagyon hiányolom Kecskeméti utcai boltjukban. A gyerekek mindig kérdezik, de ritkán van sajnos. Jó lenne többször kapni, mert fantasztikusan finom
Válaszolt
- 2018-11-13 11:22
Kedves Zsolt,

Nagyon köszönjük a dicsérő szavakat. Igyekszünk a gyerekek kedvére tenni és jelezzük a Kecskeméti utcai bolt vezetői felé, hogy több lekváros táskát rendeljenek! :)
Reméljük, így gyakrabban jut majd a gyerekeknek is ez a termékünk.

Köszönettel,
JÓkenyér
K.Náda Vera - 2018-10-28 21:56
Kedves Jókenyér! Gratulálok a termékekhez., de kérni szeretném!!!!!!!, hogy a hosszú érlelésű rozs kenyeret NE!!!! lisztezzék be / hiszen csak dekoráció /, mert a celofánban / is / ez kezd el nedvesedni, majd penészedni, és mindig a felét ki kell ez miatt dobni!!!! /normál szoba hőmérsékleten nem bírja ki a jelzett időt! Üdvözlettel: K.Náda Vera
Válaszolt
- 2018-11-13 09:48
Kedves Vera,

Köszönjük a kedves szavakat és a javaslatot. A kenyerek felületén a liszt a készítési technológiából eredően természetes módon marad vissza. A dagasztó tálakat lisztezzük, hogy a tészták könnyen kiboríthatóak legyenek. Használhatnánk olajat is erre a célra, de annak van egyfajta utóíze, így mi a lisztezés mellett döntöttünk.
A penészedés a legtöbb esetben a hőingadozásból ered, aminek a kenyér ki van téve. Javasoljuk, hogy felbontás után tartsa hűtőben a kenyeret, így elkerülhető az idő előtti penészedés.

Köszönettel,
JÓkenyér
Kiss Zsuzsa - 2018-10-16 15:27
Kedves Pékség! Nagyon szépen köszönöm a válaszukat! Azóta több kenyerüket is megkóstoltam, amelyek megfelelnek nekem CH szempontból. Mindegyik nagyon finom, nagyon izlenek! Köszönjük a minőségi termékeket! Üdvözlettel: Zsuzsa
Kiss Zsuzsa - 2018-10-02 11:03
Tisztelt Cég! Szaküzletükben vettem egy 100%-os teljeskiörlésű roszkenyeret. Nagyon finom, örülök, hogy rátaláltam. A sajtostekercs is nagyon izlik! Viszont a teljeskiörlésű lisztekkel nagyon kell vigyázni, mivel a teljes mag örlésre kerül, igy ezek a lisztek tartalmazzák a káros szennyeződést. Volt egy vizsgálat és csak két cég lisztjénél nem volt kimutatható a szennyeződés. Remélem, Önök is utánanéztek, hogy kitől rendelnek teljeskiörlésű lisztet, mert nagyon nem mindegy. Hiába egészségesebb, de veszélyesebb is, akkor inkább a sima liszt. De remélem, hogy Önök a megfelelő lisztet használják.! Üdvözlettel: Zsuzsa
Válaszolt
- 2018-10-15 07:35
Kedves Zsuzsa,

Örülünk, hogy felfedezett minket és, hogy talált az ÖN számára is megfelelő termékeket nálunk! Ami a teljeskiőrlésű liszttel készült termékeinket illeti, fontos kiemelni, hogy a gabonát Magyarország egyik legmodernebb malmából, a Gyermelyiből szerezzük be, ahol a toxintartalmat rendszeresen ellenőrzik. Megnyugtató, hogy olyan technológiát alkalmaznak, ami a gabona külső héját a szennyeződéssel együtt eltávolítja. A malomból hozzánk a külső héj eltávolítása után érkezik tehát a gabona, amit magunk őrlünk frissen, minden nap. Az európai normák szerint működő minőségbiztosítási rendszerünk a garancia arra, hogy kizárólag csak kiváló minőségű alapanyagot használjunk fel. Így a JÓkenyér védjeggyel ellátott teljes kiőrlésű termékek egészségesek és biztonsággal fogyaszthatók.
Reméljük, sikerült megnyugtató választ adnunk és még több termékünk válik kedvencévé.

Köszönettel
JÓKenyér csapata
Sulák Anna - 2018-08-01 19:35
Tisztelt Hölgyem/Uram, Az iránt érdeklődöm, hogy 100%-ban teljes kiőrlésű rozskenyerüket és tönkölybúza-kenyerüket hol lehet venni? Inzulinrezisztenciára melyiket ajánlanák? Budapest, XI. ker. Albertfalva ill. XIII. ker. Jászai Mari tér környékén. Várom válaszukat. Köszönettel: Sulák Anna
Válaszolt
- 2018-09-12 08:44
Kedves Sulák Anna,
Teljes kiőrlésű rozskenyerünket az alábbi partnerüzleteinknél vásárlolhatja meg: CBA, GRoby , Lidl, Metro, és Spar. Illetve szaküzleteinkben is biztosan kapható ez a termék. Az ön számára talán az alábbi címeken található üzleteink a legkönyebben elérhetőek: 1126 Budapest, Istenhegyi út 23. Vagy 1133 Budapest, Ipoly u. 3. Szaküzleteink teljes listáját itt találja: http://jokenyer.hu/szakuzletek/.
Üdvözlettel,
JÓkenyér csapata
Jéga Szabó János - 2018-07-23 09:44
Kedves Pékség! Nagyon finomak a termékek, szeretek a godolloi peksegben reggelizni, viszont egy mikrohullámú sütő hasznos lenne, mert sokkal finomabb lenne melegitve elfogyasztani egy két finom pekarut. Megoldható lenne önök szerint? Köszönöm :)
Válaszolt
- 2018-07-24 08:00
Kedves János!
Kérje nyugodtan az eladóktól, hogy melegítsék fel a kemencében a pékárut. A kemencék egész nap üzemelnek -hiszen egész nap frissen sütjük a péksüteményeinket. Kollégáink szívesen felmelegítik Önnek - ez még egészségesebb is mint a mikrohullámú sütő.
Nagyon köszönjük, hogy hűséges vásárlónk, reméljük, hogy sokszor betér még hozzánk!
JÓ egészséget kívánunk,
a JÓkenyér csapata
Molnár László - 2018-07-21 14:17
Tisztelt Hölgyem! Nemrég fedeztem fel rozskenyerüket a Lidl boltban. Csak gratulálni tudok. Végre megtaláltam a régóta keresett német és cseh kenyér minőségét, ízvilágát a kenyerükben. Nagyon boldog vagyok, hogy annyi év keresés után már hozzá tudok jutni itthon is egy igazi rozskenyérhez. Munkájukhoz gratulálok, sok sikert! Molnár László, Hódmezővásárhely
Válaszolt
- 2018-07-24 08:09
Kedves László!
Nagyon köszönjük az elismerő szavakat! Pontosan ez volt a célunk a rozskenyerünkkel és a teljes kiőrlésű kenyereinkkel.
JÓ egészséget kívánunk,
a JÓkenyér csapata
Krisz - 2018-06-17 09:46
Tisztelt jó kenyér.Többször vásároltam az önök rozskenyerét.Mert finom,és a búzalisztel ellenben kevesebb szénhidrátot tartalmaz.De lehet rosszul olvasva az összetételnél mégis tartalmaz búzalisztet..Ha igen?Van olyan termékük amiben nincs búzaliszt?
Válaszolt
- 2018-06-19 10:44
Kedves Krisz!

Jól látja, a rozskenyér és a diós rozskenyér is tartalmaz búzalisztet. A Magyar Élelmiszerkönyv tavaly nyáron életbe lépett szabályozása szerint az a kenyér nevezhető rozskenyérnek, aminek a rozsliszt tartalma minimum 60%. A mi rozskenyereink a kezdetek óta ezt az arányt meghaladóan tartalmaznak rozslisztet.
Ha teljesen el szeretné kerülni a búzalisztet, akkor ajánljuk a 100%-ban teljeskiőrlésű rozslisztből készült rozskenyerünket és a finn rozskenyeret. Ezek a kenyerek csak szaküzleteinkben kaphatók, amelyek listáját itt találja: jokenyer.hu/szakuzletek
Ha csak az elfogyasztott szénhidrátmennyiséget szeretné csökkenteni, akkor a sima rozskenyér is jó választás, hiszen 100 g csak 41g szénhidrátot tartalmaz. Emellett ajánljuk 100% teljeskiőrlésű búzalisztből készült kenyereinket, amelyek szénhidrát tartalma még alacsonyabb, mindössze 31-38g/100g.

Reméljük, hogy van az Ön közelében szaküzletünk, és ki tudja próbálni a 100% teljeskiőrlésű rozs és búzakenyereinket.
JÓ egészséget kívánunk,
a JÓkenyér csapata
Joó Zsuzsa - 2018-05-24 09:35
Üdvözlöm! 11 éves kislányom hogyan, milyen módon vehet részt gyermekpékség programjukon és milyen költséggel? Gondolom, a 40 ezer forint nem egy gyermekre vonatkozik. Ha mindezt telefonon tudnánk megbeszélni, az jobb lenne. 30/6474699 a számom. Köszönöm a választ! Joó Zsuzsa
Válaszolt
- 2018-06-01 13:46
Kedves Zsuzsa!
A Gyerekpékség programjaiba egyénileg csak a Nyílt napokon tud kislánya csatlakozni. Ezek időpontjait a Facebook oldalunkon tesszük közzé. A következő ilyen program várhatóan csak ősszel lesz. Kérjük, kövesse Facebook oldalunkat, hogy ne maradjanak le róla!
A Gyerekpékség alapvetően csak csoportok jelentkezésére szakosodott, minimum 6 fős csoportok/baráti körök jelentkezését várjuk. A programról itt tud tájékozódni: http://jokenyer.hu/gyerekpekseg/ Érdemes lehet a lehetőségről kislánya tanárait tájékoztatni, és iskolai programként eljönni hozzánk.
Üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata