Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Váczy Vendel János - 2018-05-23 21:03
Kedves Jókenyér! Ma voltam az osztálytársaimmal a pékségben, a 4. C-vel osztálykiránduláson Pilisszentivánon. Nagyon tetszett minden. Nagyon szép a pékség és jó érzés volt kipróbálni a kenyérsütést, ízlett a barnakenyeres szendvics pedig a barnakenyér nem is a kedvencem. Remélem megyek még hozzátok, nagyon jó volt ez a nap. Váczy Vendel János 4.C Németvölgyi iskola
Válaszolt
- 2018-06-01 16:56
Kedves Vendel!
Nagyon örülünk, hogy tetszett a program, s hogy ízlett a barna kenyér is! Szerintünk is finom:-)
Szeretettel várunk vissza! Gyere el hozzánk szüleiddel is és kóstold meg a teljeskiőrlésű kakaós csigát is. Szerintünk az még jobban fog ízleni!
Szia,
a JÓkenyér csapata

RAV - 2018-03-09 16:40
Tisztelt JÓkenyér csapat! Tkp. újévkor szerettem volna üdvözölni Önöket, de kicsit elszaladt ez az év eleje... Korábban (2013-07-08 15:49) már írtam, hogy a hazai piacon legjobbnak tartom termékeiket, ezúttal pedig a változatlan, folyamatosan kiváló minőséget szeretném megköszönni és gratulálok Önöknek - soha nem fordult még elő, hogy bármilyen minőségi problémát észleltem volna kedvenc félkilós rozskenyerem fogyasztásakor. Soha nem volt égett, nem volt nyers, az íze, illata pedig fantasztikus (vásárlás után ma is azonnal megeszem a két szélső szeletkét :-) Örülök, hogy a korábbi terjesztést (Bp. és Nyugat-Mo.) sikerült keletebbre is kiterjeszteni, legalább is ezt tapasztalom pl. Szegeden (mindig Lidl üzletben vásárolom az ott forgalmazott termékeiket). Visszautalva a korábbi levelemben említett oroszországi párhuzamra a finom rozskenyereket illetően (egyben egy korábbi hozzászóló köménymagos kenyér javaslatához is kapcsolódva) jelzem, hogy van egy nagyon finom orosz kenyér koriander ízesítéssel (az un. borogyinói kenyér - бородинский хлеб), csak mondom... További jó munkát és kiváló egészséget kívánok minden kedves munkatársuknak! Üdvözlettel: rav (Minden honlapnak ilyen letisztultnak kellene lennie!)
Válaszolt
- 2018-03-11 09:44
Kedves Vásárlónk!
Nagyon köszönjük kedves és elismerő szavait! Ilyen visszajelzések erősítenek meg minket, hogy jó úton járunk.
Nagyon köszönjük termékfejlesztési javaslatait is, a pékmesterünknek továbbítottuk őket!
Viszont kívánunk boldog és egészséges új évet!
Üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Frey Mona - 2018-02-02 18:40
Érdeklődnék, több sorstársammal egyetemben, hogy a TK termékeik miért tartalmaznak cukrot? Amíg nem voltak rezisztens problémáim a cukrot illetően, addig előszeretettel vásároltam az önök termékeit, de sajnos most maximum kenyeret, zsemlét tudok venni. Sajnos itt Budapesten egy kis magáncég foglalkozik cukormentes, TK termékek gyártásával, pedig hatalmas igény lenne rá. Akár az egészséges táplálkozás , a diéta, az IR vagy a cukorbetegek miatt is. Ezért sem értem, hogy mitől egészséges egy TK termék, ha cukor van benne. Levelemet abban a reményben írom, hogy remélhetőleg előbb- utóbb lesz olyan pékség, ahova csak beugrik az ember, mint minden más egészséges és vehet egy számára azonnal fogyasztható péksüteményt. Köszönettel: Frey Mona
Válaszolt
- 2018-02-20 08:30
Kedves Mona,

A teljeskiőrlésű kenyereinkhez nem adunk cukrot – merthogy kenyérhez cukorra semmi szükség, ha kovásszal készülnek, mint a mi kenyereink. Ettől függetlenül tartalmaz minden kenyér egy kevés cukrot (0,1-2 g/100g) ami a gabonaszemek természetes cukortartalma.
Teljeskiőrlésű péksütemények nagy része ugyan cukorral készül, de van a kínálatunkban teljeskiőrlésű cukormentes péksütemény is, a teljeskiőrlésű cukormentes almás süti. Sőt idén várhatóan a választék ezekből a termékekből bővülni is fog. Ezzel együtt úgy gondoljuk, hogy a teljeskiőrlésű liszt önmagában is egy egészségesebb választás, mint a finomított fehér lisztből készült társai, hiszen ez tartalmazza a gabona minden értékes alkotórészét, az emésztőrendszert nem terheli úgy, mint a fehér liszt. Ezeket a péksüteményeket azoknak ajánljuk, akik szeretnének fokozatosan egy egészségesebb életmódra átállni, de nincs egészségügyi problémájuk. Tudjuk, hogy sajnos nagyon sokan szenvednek cukorbetegségben, ezért is bővítjük a cukormentes termékeink körét, s figyeljük, hogy a meglevő termékek iránti kereslet hogyan változik.

Minden kenyerünk összetételét és tápértéktáblázatát megtalálja a JÓkenyér weboldalán a Termékeink menüpont alatt, sőt a terméktulajdonság keresővel egyszerűen kilistázhatja azokat a termékeket, amiben nincs hozzáadott cukor.

Ha bármi további kérdése, javaslata, észrevétele van, kérjük, keressen minket!
Üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Tatár Anikó - 2018-01-04 11:25
Kedves Jókenyér! Érdeklődnék a vegán termékek iránt. A kovász és az élesztő amit a vegán termékekhez használnak sem tartalmaz tejet? Az élesztőt ezen termékeknél vízzel futtatják? Üdvözlettel: Tatár Anikó
Válaszolt
- 2018-01-26 06:39
Kedves Anikó!

Köszönjük érdeklődését! Sem a kovász, sem az élesztő nem tartalmaz semmilyen állati eredetű alapanyagot. A kenyereink saját készítésű kovásszal készülnek (a rozsos, teljeskiőrlésű és magos kenyerek rozskovásszal, a fehér kenyerek búzakovásszal). A kovászhoz csak vizet és lisztet használunk A dagasztáskor teszünk a tésztához kevés folyékony élesztőt, ezt azonban nem kell felfuttatni. Ellenőriztük az élesztő gyártói specifikációját, ez az alapanyag sem tartalmaz állati eredetű összetevőt.
A teljesség kedvéért viszont fontosnak tartjuk elmondani, hogy az üzemünkben használunk állati eredetű alapanyagokat (tej, vaj, tojás) a péksüteményeinkhez. Ezek a termékek fizikailag el vannak különítve a kenyerektől, teljesen külön gyártósoron készülnek. Ettől függetlenül, mivel egy légtérben készülnek termékeink, pár molekula állati részecske akár rá is kerülhet a kenyerek felületére. Ez a legtöbb vegán fogyasztónk számára elfogadható, reméljük, hogy Önnek is. De fontos, hogy tisztában legyen ezzel, ennek mérlegelésével döntsön – remélhetőleg - a termékeink mellett.

Ha bármi további kérdése van, kérjük keressen minket bizalommal!

Jó egészséget kívánunk,
a JÓkenyér csapata
Dr. Adlovits László - 2017-11-01 10:44
Tisztelt Cégvezető, régóta vásárolom az Önök kenyér termékeit elsősorban a Wellness ill. a teljes kiőrlésű rozskenyeret. Termékeikkel meg vagyok elégedve. Egyetlen kérdésem: közelmúltban megváltozott a rozskenyerek rozstartalmának hivatalos mennyisége. Ha jól tudom ez most 60 % rozsos kenyereknél a fele. Nem érezhető külömbség a rozskenyérben a régi ill. új előírásoknak megfelelő magasabb rozsmennyiség. Üdvözlettel Dr. Adlovits László 30/9371 322
Válaszolt
- 2017-11-02 15:48
Kedves László!
Teljesen jól érzi, nincs változás nálunk a rozskenyerek összetételében, mert a rozsliszt aránya a rozskenyerünkben már a szabályozás megváltozása előtt is magasabb volt, mint az újonnan előírt. A JÓkenyér alapításakor az volt az alapító célja, hogy kiváló minőségű német rozskenyér kultúráját meghonosítsa Magyarországon. A német stílusú rozskenyerek pedig eleve a magas rozsliszt tartalom miatt lesznek emlékezetes ízűek. Ezért már az eredeti recetúra a mostani szabályozásnál magasabb rozsliszt arányt határozott meg, és ezt tartjuk azóta is.
Üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Tóth Ágnes - 2017-09-06 20:28
Tisztelt Jókenyér Készítők! Hosszú idő óta nem találtam ilyen finom kenyeret. Legkedvesebb kenyerem az Önök által készített rozskenyér. Székesfehérváron lakom és azt hiszem pozitív visszajelzés, ha megírom , Spar üzletben szinte szerencse, ha kapok Jókenyeret. A Tescoban van lelőhely, időnként többet is veszek. Kívánok sikereket a munkájukhoz. ...és köszönöm a minőségi termék folyamatos gyártását. Üdvözlettel: Tóth Ágnes
Válaszolt
- 2017-09-12 09:46
Kedves Ágnes!
Nagyon köszönjük a visszajelzését, mindig örülünk, ha pozitív visszajelzések érkeznek. Mi nagyon hiszünk a kenyereinkben, örülünk, hogy mások is így látják.
Ha adhatunk még tippet, akkor Székesfehérváron a LIDL áruházakat is érdemes megpróbálni, ott is állandóan kapható a rozskenyerünk, sőt 100% teljeskiőrlésű kenyereink is.

Jó egészséget kívánunk, üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Juhász Erzsébet - 2017-08-25 14:23
Kedves \\\"Jókenyér\\\"! Rendkívül örülök, termékeiknek, amelyeket -végre!- én is fogyaszthatok. Szénhidrát-csökkentett kenyereik finomak, ízlésesek és igazán minőségiek. Gratulálok a remek receptekhez, az állandó minőséghez, amely számomra is lehetővé tette a kenyérfogyasztást. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Juhász Erzsébet
Válaszolt
- 2017-09-12 09:45
Kedves Erzsébet!
Nagyon örülünk, hogy a kenyereink ízlenek Önnek, s jóízűen fogyasztja őket. Reméljük, hogy sokáig hűséges vevőnk marad!
Jó egészséget kívánunk, üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Ocean Ocean - 2017-08-13 13:26
Kérdezni szeretném a netes megjelenésért felelős munkatársat, nem gondolt e még esetleg arra, hogy egy mobilra optimalizálás jót tenne....? Mobilon ugyanis nem látható az üzletek nyitvatartása, mert nem fér ki a képernyőre. 2017-et írunk... Üdv. Ocean
Válaszolt
- 2017-09-12 09:42
Kedves Ocean,
Köszönjük észrevételét, az oldalunk többi része mobilra optimalizált, de a nyitva tartás valóban nem. Köszönjük, hogy felhívta erre a hiányosságra a figyelmünket.
Üdvözlettel, a JÓkenyér csapata
Tóth Zoltán - 2017-06-29 14:06
MEGSZERETNÉM KÖSZÖNNI ANNAK A SOFÖRJÜKNEK,AKI TEGNAP REGGEL SEGÍTETT KISMAROSON ANYUKÁMNAK,MERT ELESETT A ZEBRA ELŐTT.FELSEGÍTETTE,ÉS ÖSSZEPAKOLTA A TÁSKÁBÓL KIHULOTT DOLGOKAT.HÁLÁSAK VAGYUNK!TISZTELETTEL-T.Z.
Válaszolt
- 2017-07-10 13:05
Tisztelt Uram!
Nagyon köszönjük, hogy visszajelzett nekünk! Nagyon büszkék vagyunk kollégánkra és örülünk, hogy ilyen emberséges, segítőkész emberek dolgoznak nálunk. Köszönetét természetesen átadjuk neki!
Jó egészséget kívánunk Önnek és édesanyjának is!
Üdvözlettel,
a Jókenyér csapata
Kunné Varga Judit - 2017-06-22 22:32
Kedves JÓkenyér ! Szeretném megkérdezni hogy Szegeden hol kapható a termékük ? Köszönettel és üdvözlettel, Kun Judit
Válaszolt
- 2017-07-10 13:04
Kedves Judit!

Szeged környékén egyelőre sajnos nem kaphatóak a termékeink. Folyamatosan dolgozunk a hálózatunk kibővítésén, reméljük, hogy hamarosan az Önök környékén is kaphatóak lesznek valamelyik kereskedelmi partnerünknél.
Azt javasoljuk, kövessen minket Facebookon, vagy olykor nézzen rá a weboldalunkra- ezeken a helyeken mindig kommunikáljuk az új értékesítési pontokat.

Jó egészséget kívánunk,
Üdvözlettel,
a JÓ kenyér csapata