Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Kiss Tibor - 2011-10-20 12:33
Tisztelt Jókenyér! Nálam a mérce elég magasra van téve kenyér ügyileg, édesapámmal még kemencében készítettük a kenyeret pár éve, amíg sajnos el nem távozott. Azóta kemencém sincs, majd egy napon biztos építünk egyet. Az elmúlt évek során sokféle kenyeret próbáltam ki, de még a drágább "bio" kenyerek is általában csalódást okoztak. Nemrégiben kisvárosunkban is megjelentek az önök termékei, számomra újdonság volt, ezért kipróbáltam. Meg kell hogy mondjam, hogy ilyen jó minőségű és összetevőiben ilyen egyszerű kenyeret az elmúlt évek során egyszer sem sikerült vennem. Remélem, hogy vállalkozásuk még hosszú évekig sikeresen tud üzemelni egy ilyen nehéz piacon, ahol sokadrangú, vegyszerekkel terhelt, emberi fogyasztásra épphogy alkalmas pékárúval árasztják el a piacot a kisebb nagyobb vállalkozások. A kenyér mennyiségileg az egyik legfontosabb táplálékunk, milyen szomorú hogy ennyire leromlott a minősége és a megbecsülése az elmúlt években. További jó munkát és sok sikert!
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:41
Tisztelt Kiss Úr! Örömünkre szolgál, ha új fogyasztóval "találkozunk", különösen, ha ilyen tudatos vásárlóról van szó. Cégünk valóban egyszerű -és ahogy a mondás mondja- nagyszerű termékek gyártását tűzte ki célul és boldogok vagyunk ha kapunk visszacsatolást fogyasztóinktól. Jó volt olvasni hozzászólását! Köszönjük!
Bodrogi Viktor - 2011-10-17 11:44
Kedves Jókenyér! Örülök, hogy megtaláltalak. Nagyon ízlenek a kenyereitek és a sütijeitek . Nem csak nekem, hanem a családomnak is. Maradok tisztelettel vásárlójuk, és ajánlom Önöket és a termékeiket mindenkinek. Üdv. Egy hű vásárlójuk
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:36
Kedves Vásárlónk! Köszönjük! :-)
Ladár László - 2011-10-16 08:31
Kedves pék urak ! Örömmel találtunk rá a rozskenyér termékükre, de a lelkesedésünk elég hamar lelohadt mert folyamatosan nyers marad a kenyér. Erősen ragacsos pedig nagyon jó ízű lenne,esetleg két perccel tovább sütni már ráfizetés lenne? Tisztelettel egy lelkes ám mégis csalódott vásárló
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:32
Tisztelt Ladár Úr! A kenyér ragacsossága alapvetően a rozs miatt van. Ez egy sajátosság, amit sokszor különböző más anyagok felhasználásával (pl. maláta) küszöbölnek ki a gyártók. Persze más kérdés, hogy valami nyers-e, vagy sem. A sütési folyamatot áttekintjük. Köszönjük az észrevételt!
Major Gábor - 2011-10-13 10:30
Tisztelt Cég! Szeretem a termékeiket, de sajnos a múltkori diós kenyér "veszélyesre" sikerült a dióhéjak miatt. Üdv.
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-10-13 15:06
Tisztelt Major Úr!
Elnézését kérjük a kellemetlenségért! Meglepődve olvastuk beírását, mivel tisztított diót vásárolunk, melyet felhasználás előtt még kollégáink is átválogatnak.
Reméljük, a jövőben megelégedéssel fogyassza termékeinket!
Jagasits Péter - 2011-10-08 23:10
Kedves JóKenyér! Egyik kollégám mutatta meg az Önök termékét. Ha mondhatjuk, első falásra szerelem volt. Azóta csak egy probléma merült fel a kenyérrel kapcsolatban, az, hogy mindig kevés van belőle a boltban :) Vajon miért: :) Maradok én is hűséges fogyasztójuk, Jagasits Péter
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-10-13 15:10
Tisztelt Jaganits Úr!
Örülünk, ha ízlik! ;-) Sajnos a szaküzleteken kívül kevés ráhatásunk van a rendelési mennyiségekre, viszont minden üzletben történő mennyiséggel kapcsolatos reklamációt megköszönünk! :-)
Simon Balázs - 2011-10-08 19:57
Kedves JóKenyér! Kedvenc termékük a teljeskiörlésű magos kenyér! Nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy most már szeletelve, és külön becsomagolva lehet megvenni! Nagyon jó ötlet volt, mert praktikus és sokkal higiénikusabb így termékük! Maradva hűséges fogyasztójuk, Simon Balázs
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-10-13 15:11
Köszönjük!