Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
gyulus - 2012-01-18 22:24
profi a homepage-etek, jók a képek és minden müködik
Válaszolt
Ludwig Klára - 2012-02-16 11:57
Köszönjük!
Szilvia - 2012-01-11 13:01
Nagyon szeretjük a termékeiket, ismerőseinknek is lelkesen ajánlom. Korábban a honlapon megtalálható volt az egyes kenyerek tápanyagösszetétele és energiatartalma. Mikor lesz ez ismét elérhető? Nagy segítségünkre volt kalóriaszámolóknak:)) További jó munkát és sok sikert! Üdv.: Szilvia
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2012-01-18 06:42
Kedves Szilvia! A korábbi honlapon valóban megtalálható volt minden termék energiatartalma, de még számolásos módszerrel. Az utóbbi időben elkezdtük termékeinket bevizsgáltatni laboratóriumban, ami teljesen pontos adatokat közöl. Ezen vizsgálatok alapján már néhány termék adatait már feltüntettük a honlapon is. Remélem, hamarosan fel tud kerülni minél több termékhez a pontos adat és elégedetten tudják olvasgatni a "kalóriaszámoló" vásárlók is. :-)
Dudás András - 2012-01-10 17:02
Tisztelt Cég!Örömmel olvastam a rozskenyerükön, a tájékoztatót,hogy adalékmentes!Végre valaki,aki nem adalékanyaggal akarja pusztítani állampolgárait!Megszoktam a vásárlását,de sokáig nem tartott az örömöm,mert ahol eddig vettem,megszünt a forgalmazása azzal az indokkal,hogy saját termékkel állt elő.Történetesen a LIDL "árúházról van szó.Hol vehetem meg Székesfehérváron az Önök rozskenyerét?Köszönettel:András
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2012-01-18 06:37
Tisztelt Dudás Úr! Örülünk, hogy elégedett vásárlónk! Sajnos a Lidl valóban néhány boltból kilistázta termékeinket, így a székesfehérvári üzletekből is. Mivel Budapest és Pest megyén kívül csak Lidl áruházakba szállítunk, így egyelőre csak azt tudom ajánlani, hogy nézzen be a legközelebbi Lidl áruházakba. A várpalotai üzletbe például a mai napig szállítunk.
Laci - 2011-11-21 14:08
A jókenyér méltán felkerülhet a fogyasztóvédelmi hatóság termékkosarába http://www.termekkosar.hu/
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2012-01-18 06:30
Köszönjük szépen!
Horváth Imre - 2011-11-21 13:49
Tisztelt "Jókenyér"! Az iránt érdeklődnék hogy a egyes termékeikben miért használnak citromsavat ( allergia okozó szer), ill, miért kell a lisztet lisztpótlóval kombinálni, miért nem jó a rendes liszt, ill. mi az a lisztpótló anyag, mert ezt semmilyen gyártó nem nevezi meg. A termékek ízletesek, nekem csak a különböző adalékanyagok használata ellen van kifogásom. Tisztelettel Horváth Imre
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-25 13:22
Tisztelt Horváth Úr!
Az "adalékanyagok" sajnos mára szitokszó lett, pedig az élelmiszeripar a legkülönbözőbb területeken használ, vagy kénytelen használni különböző adalékokat. Bár mi ahol tudjuk, a közvetlen felhasználását kihagyjuk, de számos alapanyag óhatatlanul (és mára sajnos kihagyhatatlanul) tartalmaz ilyet. Gyakorlatilag majdnem minden alapanyagban van valamiféle adalék. Pl. a legegyszerűbb alapanyag -amit aztán tényleg nem lehet "túlbonyolítani"- is tartalmaz csomósodásgátló szert (E536): ez a tengeri só. Cégünknek mindig is az volt a célja, hogy a lehetőségekhez képest a legkevesebb járulékos összetevőt tartalmazzák termékeink. Ezért használunk, vajat, túrót, sajtot, tartósítószermentes tojáslevet, lenmagot, tökmagot, szezámmagot, napraforgómagot, stb. és nem különböző keverékeket, készítményeket, kovászporokat.
Citromsavat nem használunk közvetlenül egy termékünkben sem, bár nem elképzelhetetlen, hogy valamely összetevő, egyik összetevőjében szerepel ilyen jellegű savanyúságot szabályozó anyag. De nem gondolnám, hogy ezzel baj lenne, hiszen a szervezetben természetes módon is előfordul ez az anyag.
Lisztpótlóról még nem is hallottam. Mi itthon termelt búzából és rozsból, Magyarországon feldolgozott kiváló minőségű lisztet használunk, sőt a teljeskiőrlésű liszteket saját malmunkban őröljük.
Remélem, tudtam kellő információval szolgálni! Kérdéseivel, továbbra is fordulhat hozzánk bizalommal.
Czékman Dezső - 2011-11-11 06:25
Tegnap vettem a Szarvas Gábor úti cba-ban 2 db fél kg-os rozskenyeret. Az egyiket kettévágtam,akkora lukat találtam benne,hogy a fél tenyerem belefér. Ezzel régebben az egy kilós kiszerelésnél többször találkoztam többek között ezért,no meg azért,mert a 0,5 Kg-os másképpen van átsüte,ezért veszek 0,5.öset. Egyéként 7-8 éve kizárólag ezt a kenyeret fogyasztjuk,sajnos úgy kell vadászni rá. Van,amikor Budaörsre megyek érte. Lehet,hogy elpostázom Önöknek ezt a 0,5-öst.
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 09:22
Tisztelt Czékman Úr! Utána nézünk a problémának, reméljük nem fordul elő többet! Sajnos a hagyományos kovászolás alkalmazásánál nagyon "érzékeny" tésztával kell dolgoznunk, így nem elképzelhetetlen hogy nem minden optimális a készítés során, hiába a különböző mérések és minőségi ellenőrzések. Egyszerűen kiküszöbölhető lenne az e féle "hiba", ha némi adalékkal rásegítenénk, viszont a tészta elvesztené az "élő" mivoltját és valószínű mi is vásárlóink nagy részét. Ezért is nagyon fontos, hogy visszajelzést kapjunk, amit ezúton köszönünk is, hiszen a napi minőségellenőrzéskor nem minden probléma kerül napvilágra.
Józsa Szilárd - 2011-10-28 17:03
Halihó mindenki, aki betér ide véleményt olvasni ! Szeretném felhívni a pékárúkért rajongó fogyasztó társaimat és azokét is akik még csak most fognak megismerkedni és rajongani a Jókenyér termékekért, hogy az esztergomi szaküzletet, aki teheti és arra jár ne hagyja ki ! Ugyanis aki oda belép úgy érzi „Beköszöntött a Tavasz” ! Függetlenül attól, hogy milyen évszak van ! Ezt első ízben a kiszolgáló személyzetre értem, akik nemcsak csinos Hölgyek, hanem kedvesek és vidámak is ! Másodízben pedig a finom termékekre értem, amik azért is finomak, mert az ott dolgozó Hölgyek pozitív rezgései is ízletessé teszik a mindenféle finomságokat ! Így hát aki jóízű kiszolgálásban részesül még jobb szájízzel távozik a boltból és „Jókenyér”-kedvel falatozhat ! :) Szívből ajánlom mindenkinek az eszetregomi-Jókenyér ízeket !
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 09:11
Azt kell, hogy mondjam ezzel én magam is így vagyok. :-) De ne feledkezzünk meg a többi üzletről sem, ahová nem kevésbé örömteli betérni! Tehát ajánlom mindenkinek, hogy járja végig nyugodtan üzleteinket és tapasztalja meg maga, amit Józsa Úr írt! Köszönjük a hozzászólást, az esztergomi üzlet nevében is!
Mate - 2011-10-28 12:37
Tisztelt Szolgáltató! Kérem, magyarázzák meg nekem, hogy ha Önök fontosnak tartják azt, hogy NEKEM mint FOGYASZTÓNAK! minőségi terméket adjanak el, hogy lehetséges az, hogy az egyik "szaküzletükben" a tejeskávé elkészítéséhez a legolcsóbb és nem jó minőségű tejet használnak??? Vagy a minőség csak a pékárura vonatkozik? Vagy fogalmazzak meg magamnak kételyeket a pékáruikkal kapcsolatban is? Üdvözlettel: Egy hűséges (lehet volt) fogyasztó! Utóirat: ha javasolhatok, és jobb ötletük nincs akkor a Cserpes műhely termékeit legyenek kedvesek használni!
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 09:03
Tisztelt Mate! A minőségi termékek gyártását valóban fontosnak tartjuk. Abban igaza van, hogy közel sem mindegy, hogy a kiegészítő termékek milyen minőségűek, hiszen ez is hatással van a fogyasztóra. Üzleteinkben Mizo tejet használunk, ami ha nem is a prémium kategória, semmiképp nem mondható olcsónak. Elképzelhető, hogy a beszállító nem tudott ilyen tejet szállítani és egy helyettesítő terméket vitt ki az üzletnek, de ez nem rendszeres. Sajnáljuk, hogy rossz tapasztalatot szerzett, reméljük nem fordul elő többet!
Tomko Angela - 2011-10-26 08:11
Kedves Ludwig & Mentesi Team! Örömmel tértem be - egy kedves barátnőm ajánlására - az egyik üzletükbe és fedeztem fel újra az igazi kenyér ízét, amelyet budapesti tartózkodásom alatt szinte elfelejtettem. Minden földi jó kapható az üzletükben, csupán egyetlen paillasse változatot hiányolok a választékból. Aprikosen Paillasse. Nem tudom Németországban ez mennyire ismert, de Svájcban a sárgabarck és a szőlő gazdagítja a tésztáját, kívülről pedig szezámmaggal van beszórva. Én nagyon örülnék, ha ez a termék is kapható lenne :-) A munkájukhoz további sok sikert kívánok! Maradok hűséges budapesti vásárlójuk, Tomkó Angéla
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:57
Kedves Angela! Hm... érdekesen hangzik. :-) Meglátjuk! Sajnos a magyar piac nem annyira elfogadó az új termékek iránt, de nem lehetetlen vállalkozás. Köszönöm, hogy írt!
Gaál István - 2011-10-24 14:18
Vettem egy 250 grammos Olivás masnit szombaton a keszthelyi Lidl áruházban. Régen ettem ilyen kemény, fogat próbáló pékárut, pedig a felirat szerint keddig jó...
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:53
Tisztelt Gaál Úr! Elképzelhető, hogy a tárolással volt a gond. Beszélünk az üzlettel. Köszönjük a jelzést!