Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Kati - 2016-02-22 10:53
Kedves Jókenyér! Nagyon örülök, hogy végre megtalálom Önöket a maglódi Auchanban is! Óriási megkönnyebbülés, hogy nem kell hetente hazacipelnem Budáról Pécelre a család kedvenc wellness kenyerét, hanem a heti nagy-bevásárlással együtt ezt is be tudom szerezni. Lassan 10 éve, hogy más kenyeret szinte egyáltalán nem eszünk, bizony eddig külön gondot okozott az állandó készlet, a mélyhűtőben is tartalékolni kellett 2-3-at. Szóval, köszönjük, hogy már ott is van jó kenyér :-) Kati
Válaszolt
- 2016-03-01 14:07
Kedves Kati!
Küldetésünknek érezzük, hogy a lehető legtöbbek asztalára minőségi kenyeret juttassunk el, és ezáltal hozzájáruljunk az emberek testi, lelki egészségéhez. Az Önéhez hasonló levelek adják mindehhez a mindennapi motivációt. Nagyon szépen köszönjük kedves sorait! Fogyasszák továbbra is 100%-ban természetes alapanyagokból készült, adalékmentes kenyereinket!
JÓkenyér csapat
Kiss Anita - 2016-02-02 20:08
Tisztelt JóKenyér! Érdeklődnék arról, hogy a teljes kiőrlésű zabpelyhes zsemlének mennyi a szénhidrát tartalma, mert a honlapon sajnos nincs feltüntetve. Köszönettel: K. Anita
Válaszolt
- 2016-02-08 08:21
Kedves Anita! Cukor nincs a receptúrában. A pontos szénhidrát tartalom meghatározását nem mi végezzük, hanem akkreditált laborok. Ezen termékünk még nem került bevizsgáltatásra. Reméljük, ez nem szegi kedvét! JÓkenyér Csapat
Norbert - 2016-01-21 11:49
Tisztelt Jókenyér! Időnként vásároljuk burgonyás kenyerüket (ha nincs idő a sütéshez), ami nagyon ízlik az egész családnak. Érdeklődnék, hogy milyen arányban van a rozsliszt és a búzaliszt ebben a fajtában? Kérdésem háttere, hogy szeretnék valami hasonlót produkálni a konyhában. Köszönettel Norbert
Válaszolt
- 2016-01-27 08:33
Kedves Norbert!
Nagy öröm számunkra, hogy burgonyás kenyerünk ízvilága elnyerte családja tetszését. Remélem azonban megérti, hogy receptúrára vonatkozó információkat nem áll módunkban közzétenni, és a felhasznált gabonák aránya már annak részét képezi. Az otthoni kenyér sütés gyönyörű dolog! A JÓkenyér is annak köszönheti létezését, hogy Klári – az alapítónk – nagymamája otthon sütött kenyeret. A tésztával való foglalatosság, törődés szeretete már gyerekkorában megragadta őt. Mi is mindenkit bátorítunk arra, hogy törődjön egészségével, és a lehető legjobb minőségű kenyeret tegye családja asztalára. Ha kell, otthoni kenyér sütéssel. Tartsa meg tehát jó szokását, melyhez további sok sikert kívánunk! A JÓkenyér Csapata
Rátky Éva - 2015-12-02 08:13
Kedves JóKenyér Csapat! Pilisszentiváni lakosként évek óta vásárolunk a JÓKenyérnél. Minden évben várom a karácsonyi időszakban a Stollen megérkezését. Sajnos idén csalódottan tettem félre. Mivel évekig éltem Baden-Würtenbergben mindig kerestem az ott megismert stollen ízét, amit a korábbi években Önöknél megtaláltam. Az idei receptből talán kimaradt valami, hátha lehet még korrigálni!!!! Más: Szeretném megköszönni a szentiváni pékség pultja mögött dolgozó lányok-asszonyok mindennapi munkáját, kedvességét, mosolyát. Szeretek bemenni Önökhöz, nem csak a kosaram töltöm meg, de pár kedves szót legtöbbször tudunk váltani. Amikor egyre jobban elszeparálódnak az emberek, ilyen helyre egyre inkább szükség van. Boldog Karácsonyvárást Éva
Válaszolt
- 2015-12-08 08:52
Kedves Éva!
Nagyon szépen köszönjük kedves szavait! Szentiváni csapatunknak mindenképp átadjuk elismerését. Jól esik, hogy valaki megosztja velünk pozitív véleményét is, hisz sokan csak akkor ragadnak tollat, amikor kritikai észrevételük van.
A stollen kapcsán azonban nem tudjuk mivel magyarázni csalódottságát. Ludwig Krisztián, még kézzel írt receptje kerül minden évben megvalósításra. Vezető pékmesterünk már az iránta való tiszteletünk által vezérelve sem változtatna a receptúrán. Az alapanyagok forrása is a korábbiakkal megegyező, tehát tényleg nem tudjuk miből adódhat, hogy változást érzékel.
Idén kisebb kiszerelésben is készítettünk stollent, hogy minél többen megkóstolhassák a német kultúrkör ezen adventi gyümölcskenyerét. Esetleg érdemes újból megízlelni azt, hisz lehet, hogy másodszorra másképp fogja látni.
Kívánunk szép és boldog karácsonyt Önnek és családjának egyaránt!
A JÓkenyér csapata
Stubner Zsuzsanna - 2015-11-17 16:27
Tisztelt Jókenyér! Sajnálattal látom, hogy termékpalettájukról hiányoznak a szénhidrát-csökkentett termékek, melyeket Önök minden bizonnyal megfelelő minőségben tudnának elkészíteni. Manapság egyre több helyen megtalálhatóak ezek a termékek, de mivel rendszeres vásárlójuk vagyok, örömmel venném, ha Önök is árulnának ilyen termékeket. Köszönettel Stubner Zsuzsanna
Válaszolt
- 2015-11-27 11:21
Kedves Zsuzsanna!
Szénhidrát csökkentett termék a Wellness kenyerünk, melynek szénhidrát tartalma azonban hasonló a Teljes kiőrlésű magos kenyerünkéhez. Ennek oka az, hogy egy pékáru szénhidrát tartalma a felhasznált gabonától és a gabona feldolgozásának módjától is függ. Utóbbiak szénhidrát tartalma hozzávetőlegesen 25%-al alacsonyabb, mint a hagyományos fehérkenyereké.
Készíthetnénk ezeknél alacsonyabb szénhidrát tartalommal rendelkező pékárukat, azonban ahhoz, hogy azok kenyér formát öltsenek (megfelelő bélzet, ropogós külső), kénytelenek lennénk valamilyen adalékanyagot a tésztához adni. A JÓkenyér filozófiája az, hogy nem használ fel mesterséges adalékanyagokat, előre gyártott keverékeket, tehát tudatosan nem gyártunk ilyen termékeket.
Kávézónk kínálatából figyelmébe ajánljuk a Kocka szendvicsünket, melynek alapja a fent említett Teljes kiőrlésű magos kenyerünk. Mindemellett jelenleg is fejlesztünk olyan további termékeket, melyek kielégítik az Önéhez hasonló, speciális igényeket, ugyanakkor nem járnak mesterséges adalékok felhasználásával. Reméljük, hamarosan hírt adhatunk róluk!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, és ezáltal volt lehetőségünk megvilágítani a mögöttes okokat. Bízunk abban, hogy továbbra is vendégeink között üdvözölhetjük majd!

Üdvözlettel,
A JÓkenyér csapat
Marozsán Margit - 2015-11-12 09:32
Tisztelt Cím! A héten először vásároltam az Önök által sütött kenyérből. Először a rozs kenyeret kóstoltuk, ma pedig a wellness kenyeret ettük. Mindkettő nagyon ízlett, de azért a wellnesst emelnék ki, ez még a férjemnek is ízlett, ezután ezt a terméket fogom vásárolni. További jó munkát, sok sikert! Üdvözlettel: Marozsán Margit
Válaszolt
- 2015-11-27 11:19
Kedves Margit!
Az Önéhez hasonló visszajelzések erősítenek bennünket meg abban, hogy érdemes volt ezt a szép, de kemény hivatást, - mely hajnali keléssel és sok kemény munkával, szervezéssel jár - választanunk. Mi ugyanolyan lelkesedéssel végezzük munkánkat nap, mint nap, ahogy 23 éve elkezdtük. Kívánjuk, hogy a Jóisten tartsa meg Önt és családját boldogságban és egészségben sokáig!
Üdvözlettel,
A JÓkenyér csapata
Lilla - 2015-11-10 12:30
Jókenyér! A termékeik csak és kizárólag frissen jók. A Lövőház utcai eladójuk (nov. 10-én 12 óra után ő volt az eladó) ma két alkalommal is mást adott, mint kértem. Sajnos kívülről nem látszott a croissant tartalma, csak mikor megkóstoltam. Másodszor fordult elő, tulajdonképpen 3 croissant-t kellett kidobni, mert slendriánul dolgozik. Nézzenek utána és ne forduljon elő többet!
Válaszolt
- 2015-11-27 11:17
Kedves Vásárlónk!
A vásárlói visszajelzések nagyon fontosak számunkra, így hálásak vagyunk, hogy tollat ragadott és elmondta véleményét. Külön köszönjük, hogy pontos visszajelzést adott a panaszát kiváltó munkatársat illetően, mert így sokkal könnyebben tudjuk a problémát orvosolni. A kérdéses időben egy új kolléganőnk volt a boltban, akinek a termékismerete még nem volt teljes körű. Őszintén sajnáljuk, hogy mindez előfordulhatott, a jövőben fokozottabban figyelünk a betanulási időszakra!
Termékeink frissességére vonatkozó véleményét illetően azért nehéz visszajelzést adnunk, mert az igen sok tényezőtől függhet. Az összetevők, a méret a tárolás mind-mind olyan elem, ami befolyásolhatja azt, hogy meddig marad friss egy termék. Mivel konkrétumokat nem tudunk arról, hogy mit vásárolt és mennyi idő után, milyen tárolást követően vonta le következtetését, általánosságban csak azt tudjuk mondani, hogy az általunk alkalmazott hosszú tésztavezetésnek köszönhetően bizonyos, hogy egy adott termék tovább friss marad, mint ugyanaz a termék más olyan pékség által elkészítve, aki nem így jár el.
Még egyszer köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét és őszintén reméljük, hogy továbbra is gyakori vásárlóink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel,

A JÓkenyér csapata
Vida Szilvia - 2015-10-30 11:26
Kedves Jókenyér csapata! Azt szeretném megkérdezni, hogy a ROZSkenyér-ben, milyen arányban van a rozsliszt és a búzaliszt. Hány százalék a rozsliszt? Üdvözlettel: Vida Szilvia
Válaszolt
JÓkenyér Csapata - 2015-11-03 15:14
Kedves Szilvia! Nagyon sokat kísérleteztünk, hogy megtaláljuk azt az ideális rozsliszt/búzaliszt arányt, mely a lehető leginkább a rozsliszt irányába tolódik el, ugyanakkor még a magyar ízlésvilágnak sem „túl rozsos”. Az bizonyos, hogy a JÓkenyér rozskenyér rozstartalma magasabb, mint a piacon található legtöbb rozskenyéré. A receptúrában rögzített pontos arányt nem áll módunkban kiadni, de ha elárulja kérdésének hátterét, egész biztosan tudunk segíteni. Amennyiben olyan kenyeret keres, mely csak rozslisztet tartalmaz, akkor a Finn rozskenyerünket vagy a Teljes kiőrlésű rozskenyerünket ajánljuk jó szívvel. Ha más áll kérdése hátterében, akkor is bizonyosan tudunk segíteni, amint többet tudunk a kérdését kiváltó témáról.
Dévai Dóra - 2015-09-28 14:42
Tisztelt Cím! Gyerekzsúr érdekelne, de árat nem találtam sehol. Üdvözlettel Dévai Dóra
Válaszolt
- 2015-10-02 12:38
Kedves Dévai Dóra!

Az alábbi linken megtalálhatóak az árak és a részletes információk:
http://jokenyer.hu/szulinapi-zsur-jelentkezes/ .
Bármilyen kérdésével kapcsolatban állunk rebndelkezésére a 06-20 620 2109-es telefonszámon, ill. a gyerekpekseg@jokenyer.hu e-mail címen.

A JÓkenyér csapata
Nagy ferenc - 2015-09-20 18:42
Fél kg os barnát vásároltam,hát ilyet csak Ausztriában ettem,le a kalappal,csak így tovább!!!!!üdv...
Válaszolt
JÓkenyér Csapata - 2015-10-28 15:34
Kedves Ferenc!
Nagyon köszönjük az elismerést. Követve a helyi, sváb hagyományokat, pékségünk a német-osztrák pék kultúrát példaértékűnek tekinti, és arra törekszünk, hogy annak minőségi színvonalát elérjük vagy akár meg is haladjuk. Az Önéhez hasonló pozitív visszajelzések sokat segítenek ebben a munkában!