Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
DorKiss - 2015-09-12 07:36
Kedves JoKenyer! Azt szeretnem megkerdezni, hogy a finn rozskenyerbe valoban csak rozsliszt kerul-e, mert az osszetevok kozott csak az szerepel, de a felhasznalt gabonak kozott a buza is ott van. A masik kerdesem pedig az lenne, hogy a zsemlefelekben miert van lisztjavito, illetve ez pontosan melyik a zabpelyhes zsomlenel, viszont a kenyerekbe pedig miert nem kell? Elore is koszonom a gyors valaszt es elnezest ha mar volt ilyen jellegu kerdes elozoleg. Udvozlettel DorKiss
Válaszolt
Jókenyér - 2015-10-02 12:36
Kedves Kiss Dóri! Köszönjük, hogy felhívta a figyelmünket az elírásra. A Finn rozskenyérke esetén töröltük a búza megjelenítését a felhasznált gabonák közül. A zsemlefélék esetén valóban használunk egy minimális mennyiségi lisztjavítószert a tészta stabilitásának biztosítása céljából. Ez az anyag nem más mint az aszkorbinsav, a C-vitamin mesterségesen előállított változata. E nélkül a késztermék kevésbé maradna olyan szép, formás mint, amit a vásárlók elvárnának. Hisz a tésztát gyakran magokkal gazdagítjuk, melynek súlya arra késztetheti a tésztát, hogy a sütést követően kicsit összeessen. Hasonlóan ahhoz, amit a háziasszonyok is tapasztalhatnak egy-egy sütemény kivétele után a sütőből, ha nem adnak hozzá sütőport.
A kenyerek tömege eleve nagyobb, mint a zsemleféléké, tehát az aszkorbinsav elhagyásával is egy robusztus pékárut kapunk. Az, hogy mi, a JÓkenyérnél szigorúan adalékanyag mentes kenyereket sütünk, azzal is jár, hogy kenyereink bélzete sűrű és tömör. Vásárlóink tehát bizonyosan tápláló és egészséges végeredményt fogyaszthatnak.Reméljük, sikerült megválaszolni kérdését! A JÓkenyér csapata
Andreas Jung - 2015-07-30 17:05
Kedves Jókenyér Csapat! A weboldaluk valóban átlagon felüli, áttekinthetö és informativ. Különösen a termékfotók tetszenek, ínycsiklandó csendéletek, igazi profi munka. Gratulálok, és sok sikert kívánok! Andreas Jung, Cham, Németország
Válaszolt
JÓKENYÉR CSAPAT - 2015-08-25 09:55
Kedves Andreas! Köszönjük, elismerő szavait. Igyekszünk nem csupán az általunk megálmodott pékáruk elkészítése, hanem azok bemutatása kapcsán is a minőségre törekedni. Reméljük, ha Magyarországon jár, ellátogat üzleteinkbe!
Bodonovics Antal - 2015-06-13 18:37
Kedves Jókenyér! Gratulálok a gyönyörű honlaphoz, világszínvonalú. Üdvözlettel hűséges vásárlójuk, Bodonovics Aurél
Válaszolt
A JÓkenyér Csapata - 2015-07-21 15:04
Kedves Aurél!
Nagyon köszönjük kedves szavait! Mi is büszkék vagyunk a nemrégiben megújult oldalunkra, még ha egy oldalon mindig is akad fejleszteni való! :-) Azon vagyunk, hogy folyamatosan egyre szebb és jobb legyen.
Ács Eszter - 2015-06-05 12:09
Kedves Jókenyér! Örülök, hogy egyre több helyen hozzá lehet jutni finom és mindenmentes pékáruikhoz. Ízre, állagra, eltarthatóságra is csak jót tudok mondani, külön öröm, hogy a fitnesz céljaimnak is megfelelő terméket találtam a kínálatban. :) Kívánok további sikeres működést és még több elégedett vásárlót! :)
Válaszolt
A JÓkenyér Csapata - 2015-07-21 14:59
Kedves Eszter! Az ösztönöz bennünket nap mint nap, hogy táplálót, tökéleteset és egészségeset tudjunk vásárlóink asztalára varázsolni. Külön öröm számunkra, ha vannak olyanok, akik ezt észreveszik és hangot is adnak neki! Nagyon köszönjük kedves szavait!
Logen - 2015-04-22 17:42
Válaszolt
Jókenyér Csapat - 2015-04-27 09:05
Nagyon szépen köszönjük. Térjen be hozzánk máskor is!
p. Áron - 2015-04-09 15:39
Tisztelt Jókenyér! Imádom a pékségüket Pilisszentivánon! Sokat járunk oda, viszont sajnálattal veszem észre, hogy a kávét még mindig csak sima tejjel (és laktózmentessel) lehet kérni. Még többet lennénk ott a családommal, ha esetleg lenne szója/zab/mandula vagy akármilyen tej a tehéntej mellett. Van esetleg valami oka, hogy nincsen, vagy csak nem találják olyan fontosnak? Válaszukat előre is köszönöm, egy elégedett vevő.
Válaszolt
Jókenyér Csapat - 2015-04-28 07:46
Kedves Áron! Nagyon örülünk, hogy elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük. A tehéntej alternatívákra ezidáig nem merült fel vásárlói igény, és csupán emiatt nem szerepel jelenlegi kínálatunkban. Levele alapján azonban körbe fogjuk járni a témát: felmérjük a valós igényeket és a beszerzési lehetőségeket. Bízunk abban, hogy egy mindenki számára kielégítő megoldást sikerül majd találnunk! Továbbra is szeretettel várjuk Önöket pékségünkben!
Zsófia - 2015-03-21 07:56
Kedves Jókenyeres csapat! Hosszú idő óta a jókenyér pékség által készített kenyereket és termékeket vásárolunk. Mindig nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel. Két fő helyen szoktuk beszerezni az ennivalókat, egyrészt a XII. kerületi Istenhegyi úton lévő üzletben, másrészt a Lövőház utcában. Ami miatt most írok az a Lövőház utcai rendkívűl udvariatlan kellemetlen kiszolgálás. A Lövőház utcába pár hónapja felvettek egy rövid szőke hajú, középkorú hölgyet, aki az emberekkel való foglalkozásra nem alkalmas. Rendszeresen kellemetlen helyzetet teremt. Átlagban 3000-3500 forintért szoktam bevásárolni, ő pedig rendre kijelenti, hogy nem tud és nem akar 10000 forintból visszaadni. Múltkor már amikor beléptem, azt mondta, ne is vásároljak, ha nincs nálam apró. A rendelés felvételénél mindig elfelejt valamit, pofákat vág, kérdésekre udvariatlanul válaszol, külföldi párom magyarul megfogalmazott kérdéseit kineveti. Ehhez képest az Istenhegyi úti üzletben kíváló, kedves a kiszolgálás, nekik köszönjük! Válaszukat előre is köszönöm! Zsófi
Válaszolt
Jókenyér Értékesítési Csapat - 2015-04-27 09:44
Kedves Zsófia!

A vásárlói visszajelzések nagyon fontosak számunkra, így köszönjük, hogy tollat ragadott és elmondta véleményét. Természetesen a Lövőház utca kapcsán megtesszük a szükséges intézkedéseket.
Reméljük, továbbra is gyakori vásárlóink között üdvözölhetjük!
Juhász Ferencné - 2015-01-20 18:14
Kedves Ludwig és Mentesi pékség! Szerencsére Pátyon is hozzátudunk jutni jókenyér pékség termékeihez,én a diós kenyérekük vásárlója vagyok amivel nagyon meg vagyok elégedve. Bízom abba,hogy megtartja további jó minőségét,és maradok továbbra is vásárlójuk. Üdvözlettel, Elvira.
Válaszolt
Jókenyér Csapat - 2015-04-27 09:58
Kedves Elvira!
Nagyon köszönjük kedves szavait és őszintén örülünk, hogy a diós kenyér Ön és családja kedvencévé vált. A magunk részéről mindent megteszünk, hogy továbbra is hűséges vásárlóink között üdvözölhessük!
Kovács Tibor - 2015-01-16 13:06
Tisztelt Jókenyér! Nagyon meg vagyok elégedve a termékeikkel, de azt, hogy üzleteikben bankkártyával ill. PayPass-al nem lehet fizetni, furcsának tartom. Az önök ügyfélköre a gazdagabb és az új megoldásokra fogékonyabbak, azokat igénylő körből kellene, hogy kikerüljön már a termékeik árfekvése miatt is, ezért a bankkártyás fizetés bevezetésének halogatása mindenféle indokkal hoszabb távon visszaüthet Önökre. Üdvözlettel Kovács Tibor
Válaszolt
Jókenyér Csapat - 2015-04-27 10:22
Kedves Tibor!

A bankkártyás fizetés lehetősége már többször napirendre került nálunk, így levele megerősít bennünket abban, hogy újra felülvizsgáljuk a kérdést. Korábbi elemzéseink alapján - a kis értékű vásárlások magas arányának köszönhetően - nem volt indokolt a bankkártyás fizetés lehetőségének bevezetése. Való igaz, a fogyasztói szokások, illetve a banki kondíciók változnak, így most ismét körbe fogjuk járni a témát.
Nagyon köszönjük az észrevételét, és fogyassza továbbra is a csak természetes és jó minőségű alapanyagokból készült termékeinket!
Edit - 2015-01-04 20:46
Tisztelt Pékség! Nagyon szeretjük a 0,5 kg-os teljes kiőrlésű rozskenyerüket. Eddig bátran vásároltuk, hiszen címkéjén csak teljes kiőrlésű rozsliszt szerepel. Most, hogy weblapjukat néztem, felfedeztem, hogy az itt található leírás szerint az említett kenyér tartalmaz BL 112 jelölésű búzalisztet. Arról szeretnék érdeklődni, hogy valóban tartalmaz "sima" búzalisztet is a kenyér? Mert ha igen, akkor a kenyéren lévő címke megtévesztő, sajnos. Épp azért vásároltuk eddig a teljes kiőrlésű rozskenyeret, mert meg voltunk győződve arról, hogy abszulut nem tartalmaz fehér lisztet. Köszönöm válaszukat, üdvözlettel: Edit
Válaszolt
Ludwig Klára - 2015-01-05 16:11
Tisztelt Edit! Elnézését kérem a megtévesztő információért, igaza van, ez a két info nincs összhangban. A teljeskiörlésű rozskenyerünk csak és kizárólag 100 %-ban frissen őrölt teljeskiörésű rozslisztet tartalmaz, a búzaliszt kizárólag a gyártási folyamathoz szükséges, ami azt jelenti, hogy a táblán, ahol a kenyér feldolgozásra kerül búzalisztet szórunk, mert a rozsliszt más állagú és nem tudjuk gömbölyítésre használni. A kenyér nem tartalmaz búzalisztet, viszont a feldolgozás során nyomokban előfordulhat a búzaliszt benne. Remélem vissza tudom nyerni kedvét ehhez a kenyerünkhöz, személy szerint nekem ez a kedvenc kenyerem. További kérdése esetén állok szíves rendelkezésére. Üdvözlettel: Ludwig Klára