Zsömlefélék

A JÓkenyér zsemlemorzsák a tőlünk megszokott magas minőségű, 100%-ban természetes, adalékanyagoktól és színezéktől mentes alapanyagokból készülnek saját üzemünkben. Az igazán roppanós bundákhoz, finom töltelékekhez és aranyló gombócokhoz, édességekhez egyaránt ajánljuk az eredeti és teljes kiőrlésű változatot is, hogy velük még finomabbak lehessenek a családi receptek.
frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, ivóvíz, búzaliszt (BL112)*, tengeri só, élesztő.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1150 kJ |
Energia: | 272 kcal |
Zsír: | 1,61 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,54 g |
Szénhidrát: | 50,63 g |
Amelyből cukrok: | 0,17 g |
Rost: | 9,03 g |
Fehérje: | 9,26 g |
Só: | 1,74 g |


A JÓkenyér zsemlemorzsák a tőlünk megszokott magas minőségű alapanyagokból készülnek saját üzemünkben, hosszú érlelésű kovásszal, 100%-ban természetes alapanyagokból, adalékanyagoktól és színezéktől mentesen. Az igazán roppanós bundákhoz, finom töltelékekhez és aranyló gombócokhoz, édes finomságokhoz egyaránt ajánljuk az eredeti és teljes kiőrlésű változatot is, hogy velük még finomabbak lehessenek a családi receptek.
búzaliszt* (BL55), ivóvíz, tengeri só, élesztő.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1488 kJ |
Energia: | 350 kcal |
Zsír: | 1,1 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,77 g |
Szénhidrát: | 72,7 g |
Amelyből cukrok: | 2 g |
Rost: | 0 g |
Fehérje: | 12,4 g |
Só: | 1,99 g |


A JÓkenyér magos stanglija frissen őrölt teljes kiőrlésű búza- és rozslisztből készül. A lenmaggal és zabpehellyel dúsított tésztát saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készítjük, hogy az ízek kellően össze tudjanak érni és a kész "egyenes kifli" hosszan friss maradjon. A stangli önmagában is finom harapnivaló, de gyermekek számára szendvicset is készíthetünk belőle, hisz puha állagának és kisebb átmérőjének köszönhetően könnyebben tudják harapni, mint más péksüteményeket. Pékségeinkben sós-köményes és hagyományos változatban is kapható!
ivóvíz, búzaliszt (BL55)*, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, lenmag, zabpehely*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, élesztő, tengeri só, búza előtészta*, napraforgóolaj.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1204 kJ |
Energia: | 285 kcal |
Zsír: | 4,86 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,65 g |
Szénhidrát: | 49,63 g |
Amelyből cukrok: | 0,16 g |
Rost: | 3,58 g |
Fehérje: | 8,93 g |
Só: | 1,34 g |


Mi lenne a kifliből, ha nem nyújtanák ki, göngyölnék fel és görbítenénk félhold alakúra? Hacsak egyszerűen egy rudacskát formáznánk belőle? Na, ő lenne a stangli! Neve a „Stangerl, Stange” szavakból származik, melyek német eredetűek, és „rudacska, rúd” a jelentésük. A JÓkenyér stanglija – mely hagyományos tejes tészta alapú - saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A stangli önmagában is finom harapnivaló, de gyermekek számára szendvicset is készíthetünk belőle, hisz puha állagának és kisebb átmérőjének köszönhetően, könnyebben tudják harapni, mint más péksüteményeket. Pékségeinkben sós-köményes és magos változatban is kapható!
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, sovány tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1319 kJ |
Energia: | 311 kcal |
Zsír: | 2,16 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,43 g |
Szénhidrát: | 62,3 g |
Amelyből cukrok: | 1,02 g |
Rost: | 3,23 g |
Fehérje: | 9,09 g |
Só: | 1,53 g |


Mi lenne a kifliből, ha nem nyújtanák ki, göngyölnék fel és görbítenénk félhold alakúra? Hacsak egyszerűen egy rudacskát formáznánk belőle? Na, ő lenne a stangli! Neve a „Stangerl, Stange” szavakból származik, mely német eredetű, és „rudacska, rúd” a jelentése. A JÓkenyér stanglija – mely hagyományos tejes tészta alapú - saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A stangli önmagában is finom harapnivaló, de gyermekek számára szendvicset is készíthetünk belőle, hisz puha állagának és kisebb átmérőjének köszönhetően, könnyebben tudják harapni, mint más péksüteményeket. Pékségeinkben sima és magos változatban is kapható!
búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*, kömény. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1169 kJ |
Energia: | 276 kcal |
Zsír: | 2,2 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,8 g |
Szénhidrát: | 52,1 g |
Amelyből cukrok: | 2,8 g |
Rost: | 3,7 g |
Fehérje: | 10,1 g |
Só: | 1,7 g |


A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. Nevét (ciabatta=papucs) alakjáról - egyszerű, lapos téglalap - kapta. A JÓkenyér pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben - olivás, hagymás - is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag - C-vitamin, A, B1, B2, - és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
ivóvíz, búzaliszt (BL112)*, búzaliszt (BL55)*, búzakovász*, szárított paradicsom napraforgóolajban, tengeri só, búza előtészta*, élesztő, Provance fűszerkeverék.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1047 kJ |
Energia: | 248 kcal |
Zsír: | 1,95 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,27 g |
Szénhidrát: | 44,82 g |
Amelyből cukrok: | 2,55 g |
Rost: | 5,94 g |
Fehérje: | 9,75 g |
Só: | 1,79 g |

A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. Nevét (ciabatta=papucs) alakjáról - egyszerű, lapos téglalap - kapta. A JÓkenyér pékmesterei az olivás mellett több ízben is – hagymás, paradicsomos - elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. Az olivás változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert az olivában található telítetlen zsírsavak gátolják a zsírok lerakódását, védik az érrendszert a meszesedéstől, csökkentik a magas vérnyomást. A vele készült ciabatta méltó alapja lehet minden olyan szendvicsnek, mely a mediterrán konyhában is gyakran használt összetevőkre épül, mint sonka, sajt, vagy padlizsán. Tesztelje kulináris világának határait!
búzaliszt (BL55)*, olívabogyó zöld, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, tengeri só, búza előtészta* frissen őrölt teljeskiőrlésű rozsliszt*, élesztő.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1067 kJ |
Energia: | 253 kcal |
Zsír: | 4,15 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,32 g |
Szénhidrát: | 45,91 g |
Amelyből cukrok: | 0,16 g |
Rost: | 2,49 g |
Fehérje: | 6,66 g |
Só: | 1,28 g |

Sajtos kifli kicsit másként, négy testvér összenőve. Ízletes, zsiradékkal dús tésztára bőséges sajtfeltét kerül.
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, reszelt sajt*, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, sovány tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1185 kJ |
Energia: | 280 kcal |
Zsír: | 4,58 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 2,32 g |
Szénhidrát: | 48,57 g |
Amelyből cukrok: | 0,81 g |
Rost: | 2,52 g |
Fehérje: | 9,98 g |
Só: | 1,41 g |

A JÓkenyér óriáskifli újratervezett változata.
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, sovány tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1047 kJ |
Energia: | 247 kcal |
Zsír: | 1,73 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,34 g |
Szénhidrát: | 49,41 g |
Amelyből cukrok: | 0,82 g |
Rost: | 2,57 g |
Fehérje: | 7,22 g |
Só: | 1,24 g |

A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. Ezt a verziót egyenesen hagyjuk, így tökéletes hot-dog készítéséhez.
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, sovány tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1135 kJ |
Energia: | 268 kcal |
Zsír: | 1,87 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,37 g |
Szénhidrát: | 53,55 g |
Amelyből cukrok: | 0,88 g |
Rost: | 2,79 g |
Fehérje: | 7,82 g |
Só: | 1,34 g |


A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik – így óriás változata is - hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A JÓkenyér óriás kifliből igazán „emberes” szendvics készíthető!
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, sovány tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1199 kJ |
Energia: | 283 kcal |
Zsír: | 2,3 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,5 g |
Szénhidrát: | 54,1 g |
Amelyből cukrok: | 2,1 g |
Rost: | 2,6 g |
Fehérje: | 10,2 g |
Só: | 1,5 g |

A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. Ha gyermeke szeretné megtapasztalni, hogy milyen igazi JÓkenyér kiflit gyúrni, és közben sok egyéb tudással gazdagodni az egészséges étkezésről, akkor jelentkezzenek a Kiflisütő Programra a JÓkenyér Gyerekpékségben!
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, sovány tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1049 kJ |
Energia: | 248 kcal |
Zsír: | 1,72 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,34 g |
Szénhidrát: | 49,51 g |
Amelyből cukrok: | 0,81 g |
Rost: | 2,57 g |
Fehérje: | 7,23 g |
Só: | 1,23 g |

A JÓkenyér kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. Ha gyermeke szeretné megtapasztalni, hogy milyen igazi JÓkenyér kiflit gyúrni, és közben sok egyéb tudással gazdagodni az egészséges étkezésről, akkor jelentkezzenek a Kiflisütő Programra a JÓkenyér Gyerekpékségben!
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, sovány tejpor*, díszítő só, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1300 kJ |
Energia: | 307 kcal |
Zsír: | 2,15 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,42 g |
Szénhidrát: | 61,3 g |
Amelyből cukrok: | 1,02 g |
Rost: | 3,19 g |
Fehérje: | 8,96 g |
Só: | 3,5 g |

A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. Ha gyermeke szeretné megtapasztalni, hogy milyen igazi JÓkenyér kiflit gyúrni és közben sok egyéb tudással gazdagodni az egészséges étkezésről, akkor jelentkezzenek a Kiflisütő Programra a JÓkenyér Gyerekpékségben!
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, sovány tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1319 kJ |
Energia: | 311 kcal |
Zsír: | 2,16 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,43 g |
Szénhidrát: | 62,3 g |
Amelyből cukrok: | 1,02 g |
Rost: | 3,23 g |
Fehérje: | 9,09 g |
Só: | 1,53 g |

A JÓkenyér mákos karika csupán alakjában hasonlít a napjainkra kulináris értelemben már kevert, fúziós étellé vált bagelre, de összemérhetően finom. Mi hagyományos tejes tésztából készítettük, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. A tészta hosszadalmas pihentetése azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A karikákat gazdagon megszórtuk mákkal és nemcsak azért, hogy ínycsiklandozóbb legyen! A mák tápanyagokban gazdag, értékes fehérjéket, és B1-, B5-, B6-vitamint tartalmaz. Az ásványi anyagok közül pedig nagyobb mennyiségben kalciumot, foszfort, cinket, mangánt, rezet, vasat, káliumot és magnéziumot tartalmaz. Pékségeinkben kóstolja meg a belőle készült „Sajtos mákos karika” elnevezésű szendvicsünket!
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, tejpor sovány*, tengeri só, mák, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1147 kJ |
Energia: | 271 kcal |
Zsír: | 2,29 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,36 g |
Szénhidrát: | 53,22 g |
Amelyből cukrok: | 0,87 g |
Rost: | 2,75 g |
Fehérje: | 7,97 g |
Só: | 1,31 g |

A JÓkenyér szezámos karika, csupán alakjában hasonlít a napjainkra kulináris értelemben már kevert, fúziós étellé vált bagelre, de összemérhetően finom. Mi hagyományos tejes tésztából készítettük, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. A tészta hosszadalmas pihentetése azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A karikákat gazdagon megszórtuk szezámmaggal és nemcsak azért, hogy ínycsiklandozóbb legyen! A szezámmag a meghatározó kalciumforrás a kínai étrendben. Súlyarányosan több kalciumot tartalmaz, mint a tehéntej (hétszer annyit), és vetekszik a tehénsajtok kalciumtartalmával. A kalcium mellett jelentős mennyiségben található benne magnézium, kálium, foszfor, vas, A-, E-, B1-, B2-vitaminok. Pékségeinkben kóstolja meg a szezámos karikával készült Körözöttes szendvicsünket!
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, sovány tejpor*, tengeri só, szezámmag*, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta* .
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1152 kJ |
Energia: | 272 kcal |
Zsír: | 2,48 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,36 g |
Szénhidrát: | 53,05 g |
Amelyből cukrok: | 0,87 g |
Rost: | 2,75 g |
Fehérje: | 8,03 g |
Só: | 1,31 g |

A sajtos zsemle egy rendkívül sikeres JÓkenyér termék. Ízletes, zsiradékkal dús tésztára bőséges sajtfeltét kerül, amit egy kis tökmaggal és szezámmaggal bolondítunk meg. Az íz önmagáért beszél. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, reszelt sajt*, tökmag, búzakovász*, szezámmag*, búzaliszt (BL112)*, tengeri só, sovány tejpor*, olívaolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1212 kJ |
Energia: | 286 kcal |
Zsír: | 3,2 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,38 g |
Szénhidrát: | 55,43 g |
Amelyből cukrok: | 0,9 g |
Rost: | 2,68 g |
Fehérje: | 8,04 g |
Só: | 1,49 g |

Ebbe a zsemlénkbe belesütöttük a tökmag értékes tápanyagait, és hozzáadtuk a zabpehely erősségeit is. A tökmag kalóriában szegény, ám egészséges zsírokban, fehérjében, rostokban vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, férfiak számára különösen ajánlott magféle. Magas rosttartalmának köszönhetően a tökmag gyorsítja az anyagcserét, segít feloldani a lerakódott salakanyagokat. Emellett a zabpehely jótékony hatásai is érvényesülnek ebben a kenyérben. A zab könnyen emészthető, gyorsítja az anyagcserét, nyugtatja a gyomrot. Közepes glikémiás indexének köszönhetően sokáig teltségérzetet biztosít. Rendszeres fogyasztása javíthatja az emésztést, a csontok, valamint az erek általános állapotát.
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, zabpehely*, tökmag, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, búza előtészta*, élesztő, tengeri só, napraforgóolaj.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1560 kJ |
Energia: | 371 kcal |
Zsír: | 12,15 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,22 g |
Szénhidrát: | 49,92 g |
Amelyből cukrok: | 0,12 g |
Rost: | 2,92 g |
Fehérje: | 14,04 g |
Só: | 1 g |

A magos zsömlét az alapvető összetevői külön-külön is ismerté tehetnék egészségmegőrző hatásai miatt, azonban ezeket „egybegyúrva” nyugodtan nevezhetnénk egészségzsömlének is. Annak ellenére, hogy az egyik legrégebben gyártott JÓkenyér termékünk, a mai napig a vásárlók egyik kedvence maradt… és a miénk is.
ivóvíz, búzaliszt (BL55)*, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, lenmag, zabpehely*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, élesztő, tengeri só, búza előtészta*, napraforgóolaj.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1105 kJ |
Energia: | 262 kcal |
Zsír: | 4,48 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,59 g |
Szénhidrát: | 45,47 g |
Amelyből cukrok: | 0,15 g |
Rost: | 3,29 g |
Fehérje: | 8,2 g |
Só: | 1,24 g |

A teljes kiőrlésű lisztekből készült termékek az utóbbi években nagyon keresettek lettek. A kenyérgyártásban megszerzett tapasztalataink alapján készítettük el ezt a hamisítatlan, csak teljes kiőrlésű gabona felhasználásával készült JÓkenyér zsömlét.
ivóvíz, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, zabpehely*, teljes kiőrlésű rozskovász*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, búza előtészta*, tengeri só, élesztő, napraforgóolaj.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1159 kJ |
Energia: | 274 kcal |
Zsír: | 3,08 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,38 g |
Szénhidrát: | 48,69 g |
Amelyből cukrok: | 0,12 g |
Rost: | 6,5 g |
Fehérje: | 9,73 g |
Só: | 1,28 g |

Wellness zsemlénk alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei elsősorban az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így került zsemlénkbe napraforgómag, zabpehely, rozs és szójapehely, mely utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO- mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, - mely wellness zsemlénk meghatározó összetevője - pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre.
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, szójapehely*, teljes kiőrlésű rozskovász*, napraforgóbél, zabpehely*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, búza előtészta*, tengeri só, élesztő, napraforgóolaj.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1320 kJ |
Energia: | 313 kcal |
Zsír: | 8,03 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,31 g |
Szénhidrát: | 45,88 g |
Amelyből cukrok: | 0,15 g |
Rost: | 3,28 g |
Fehérje: | 12,71 g |
Só: | 1,33 g |

Mi német zsemlének hívjuk, hisz onnan származik a receptje. Azonban az eredeti nevén, Spitzweck-ként mindenhol ismerik és fogyasztják a világon, ahol a búza meghatározó gabona. A JÓkenyér német zsemle saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A német zsemlét azoknak ajánljuk, akik a fehértermékek könnyű, tiszta ízében találnak örömet. A könnyed reggeli vagy vacsora kihagyhatatlan hozzávalója. A vaj, szalámi, vagy saláta ízét előtérbe hozza. Nem csoda, hogy a pékségeinkben kapható Szalámis szendvicsünket német zsemle alappal készítjük!
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, tengeri só, élesztő, napraforgóolaj, kristálycukor, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1201 kJ |
Energia: | 284 kcal |
Zsír: | 1,97 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,4 g |
Szénhidrát: | 57,25 g |
Amelyből cukrok: | 0,96 g |
Rost: | 3,1 g |
Fehérje: | 7,68 g |
Só: | 1,56 g |

Szervezetünk egészséges működéséhez nagymértékben hozzájárul az elfogyasztott élelmiszerek tápanyagtartalma. A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt, szénhidrátot, és több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre. Mindezen jó tulajdonságai ellenére, sokan savanykás íze miatt nem kedvelik a rozs alapú pékárukat. Éppen ezért a JÓkenyér rozs zsemlét úgy alkották meg pékmestereink, hogy a teljes kiőrlésű rozsliszt mellett tartalmazzon búzalisztet is, így karakterében és ízvilágában inkább a teljes kiőrlésű zsemlékhez hasonló, azaz nem olyan mértékben savanykás, mint a 100% rozsból készült pékáruk.
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, rozsliszt (RL125)*, teljes kiőrlésű rozskovász*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, élesztő, tengeri só, napraforgóolaj, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 969 kJ |
Energia: | 229 kcal |
Zsír: | 1,81 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,43 g |
Szénhidrát: | 45,65 g |
Amelyből cukrok: | 0,4 g |
Rost: | 2,6 g |
Fehérje: | 6,22 g |
Só: | 1,29 g |