Zsömlefélék

Sós-köményes stangli 50g
Felhasznált gabonák: búza

Mi lenne a kifliből, ha nem nyújtanák ki, göngyölnék fel és görbítenénk félhold alakúra? Hacsak egyszerűen egy rudacskát formáznánk belőle? Na, ő lenne a stangli! Neve a „Stangerl, Stange” szavakból szárazik, mely német eredetű, és „rudacska, rúd” a jelentése. A JÓkenyér stanglija – mely hagyományos tejes tészta alapú - saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A stangli önmagában is finom harapnivaló, de gyermekek számára szendvicset is készíthetünk belőle, hisz puha állagának és kisebb átmérőjének köszönhetően, könnyebben tudják harapni, mint más péksüteményeket. Pékségeinkben sós-köményes változatban is kapható!

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, lisztjavítószer*, kömény. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1169 kJ
Energia: 276 kcal
Zsír: 2,2 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 52,1 g
Amelyből cukrok: 2,8 g
Rost: 3,7 g
Fehérje: 10,1 g
Só: 1,7 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Fokhagymás ciabatta 90-110g
Felhasznált gabonák: búza

A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Nevét (ciabatta=papucs) alakjáról - egyszerű, lapos téglalap - kapta. A Jókenyér pékmesterei több ízben - olivás, hagymás, paradicsomos - is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét, a fokhagymás változat azonban csak a JÓkenyér pékségekben kapható. A fokhagyma olyan gyógy- és fűszernövény, melynek kedvező tulajdonságainak felsorolására kevés az oldalunk, így csak antibakteriális és immunerősítő hatását emeljük ki. Azonban jó tulajdonságai mellett, mi azért is választottuk ciabattánk névadó összetevőjéül, mert ízvilága tökéletes alapot nyújt mediterrán szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, bruschetta-nak.

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, fokhagyma, tengeri só, élesztő, lisztjavítószer*. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 978 kJ
Energia: 231 kcal
Zsír: 0,68 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,34 g
Szénhidrát: 48,26 g
Amelyből cukrok: 0,14 g
Rost: 2,57 g
Fehérje: 6,58 g
Só: 1,33 g
Tartósítószer mentes
Cukormentes termékek
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek
Vegán termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Hagymás ciabatta 90-110g
Felhasznált gabonák: búza

A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. Nevét (ciabatta=papucs) alakjáról - egyszerű, lapos téglalap - kapta. A Jókenyér pékmesterei a hagymás mellett több ízben is – olivás, paradicsomos - elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A hagymás változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója B és C vitaminban, illóolajakban gazdag és jellegzetes íze a legegyszerűbb alapanyagokból elkészített szendvicset is karakteressé tudja varázsolni. Próbálja ki!

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, szárított hagyma, tengeri só, élesztő, burgonyapehely, lisztjavítószer* (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1036 kJ
Energia: 245 kcal
Zsír: 3,36 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 46,22 g
Amelyből cukrok: 0,14 g
Rost: 2,34 g
Fehérje: 6,29 g
Só: 1,19 g
Tartósítószer mentes
Cukormentes termékek
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek
Vegán termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Paradicsomos ciabatta 90-110g
Felhasznált gabonák: búza

A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. Nevét (ciabatta=papucs) alakjáról - egyszerű, lapos téglalap - kapta. A Jókenyér pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben - olivás, hagymás - is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag - C-vitamin, A, B1, B2, - és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!

 
Összetevők

víz,búzaliszt (BL55)*, búzaliszt (BL112)*, szárított paradicsom napraforgóolajban, tengeri só, élesztő, lisztjavítószer*, provance fűszerkeverék. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1047 kJ
Energia: 248 kcal
Zsír: 1,95 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,27 g
Szénhidrát: 44,82 g
Amelyből cukrok: 2,55 g
Rost: 5,94 g
Fehérje: 9,75 g
Só: 1,79 g
Tartósítószer mentes
Cukormentes termékek
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek
Vegán termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Olivás ciabatta 90-110g
Felhasznált gabonák: búza

A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. Nevét (ciabatta=papucs) alakjáról - egyszerű, lapos téglalap - kapta. A Jókenyér pékmesterei az olivás mellett több ízben is – hagymás, paradicsomos - elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. Az olivás változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert az olivában található telítetlen zsírsavak gátolják a zsírok lerakódását, védik az érrendszert a meszesedéstől, csökkentik a magas vérnyomást. A vele készült ciabatta méltó alapja lehet minden olyan szendvicsnek, mely a mediterrán konyhában is gyakran használt összetevőkre épül, mint sonka, sajt, vagy padlizsán. Tesztelje kulináris világának határait!

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, zöld olívabogyó sós lében, víz, búzaliszt (BL112)*, tengeri só, frissen őrölt teljeskiőrlésű rozsliszt*, élesztő, lisztjavítószer*. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1075 kJ
Energia: 254 kcal
Zsír: 4,17 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,32 g
Szénhidrát: 46,39 g
Amelyből cukrok: 0,15 g
Rost: 2,56 g
Fehérje: 6,56 g
Só: 1,26 g
Tartósítószer mentes
Cukormentes termékek
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek
Vegán termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Sajtos-négyes 250g
Felhasznált gabonák: búza

Sajtos kifli kicsit másként, négy testvér összenőve. Ízletes, zsiradékkal dús tésztára bőséges sajtfeltét kerül.

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*,sajt*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, lisztjavítószer*. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1185 kJ
Energia: 281 kcal
Zsír: 4,58 g
Amelyből telített zsírsavak: 2,31 g
Szénhidrát: 48,57 g
Amelyből cukrok: 0,82 g
Rost: 2,57 g
Fehérje: 9,98 g
Só: 1,51 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Fonott kifli 200g
Felhasznált gabonák: búza

A Jókenyér óriáskifli újratervezett változata.

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, lisztjavítószer*. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1047 kJ
Energia: 247 kcal
Zsír: 1,72 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,34 g
Szénhidrát: 49,41 g
Amelyből cukrok: 0,82 g
Rost: 2,63 g
Fehérje: 7,21 g
Só: 1,34 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Hot-dog kifli 200g
Felhasznált gabonák: búza

A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. Ezt a verziót egyenesen hagyjuk, így tökéletes hot-dog készítéséhez.

 
Összetevők

Búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, élesztő, napraforgóolaj, só, kristálycukor, lisztjavítószer.. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1135 kJ
Energia: 268 kcal
Zsír: 1,86 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,36 g
Szénhidrát: 53,56 g
Amelyből cukrok: 0,89 g
Rost: 2,85 g
Fehérje: 7,82 g
Só: 1,45 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Óriáskifli
Felhasznált gabonák: búza

A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik – így óriás változata is - hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A JÓkenyér óriás kifliből igazán „emberes” szendvics készíthető!

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, lisztjavítószer*. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1135 kJ
Energia: 268 kcal
Zsír: 1,86 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,36 g
Szénhidrát: 53,54 g
Amelyből cukrok: 0,89 g
Rost: 2,82 g
Fehérje: 7,82 g
Só: 1,45 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Nagykifli 100g
Felhasznált gabonák: búza

A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. Ha gyermeke szeretné megtapasztalni, hogy milyen igazi JÓkenyér kiflit gyúrni, és közben sok egyéb tudással gazdagodni az egészséges étkezésről, akkor jelentkezzenek a Kiflisütő Programra a JÓkenyér Gyerekpékségben!

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, lisztjavítószer*. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1169 kJ
Energia: 276 kcal
Zsír: 2,2 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 52,1 g
Amelyből cukrok: 2,8 g
Rost: 3,7 g
Fehérje: 10,1 g
Só: 1,7 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Kis-sós kifli 50g
Felhasznált gabonák: búza

A JÓkenyér kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. Ha gyermeke szeretné megtapasztalni, hogy milyen igazi JÓkenyér kiflit gyúrni, és közben sok egyéb tudással gazdagodni az egészséges étkezésről, akkor jelentkezzenek a Kiflisütő Programra a JÓkenyér Gyerekpékségben!

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, lisztjavítószer*. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1169 kJ
Energia: 276 kcal
Zsír: 2,2 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 52,1 g
Amelyből cukrok: 2,8 g
Rost: 3,7 g
Fehérje: 10,1 g
Só: 1,7 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Kiskifli 50g
Felhasznált gabonák: búza

A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. Ha gyermeke szeretné megtapasztalni, hogy milyen igazi JÓkenyér kiflit gyúrni és közben sok egyéb tudással gazdagodni az egészséges étkezésről, akkor jelentkezzenek a Kiflisütő Programra a JÓkenyér Gyerekpékségben!

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, lisztjavítószer*. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1319 kJ
Energia: 311 kcal
Zsír: 2,15 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,42 g
Szénhidrát: 62,31 g
Amelyből cukrok: 1,02 g
Rost: 3,3 g
Fehérje: 9,08 g
Só: 1,66 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Mákos karika 75g
Felhasznált gabonák: búza

A JÓkenyér mákos karika, csupán alakjában hasonlít a napjainkra kulináris értelemben már kevert, fúziós étellé vált bagelre, de összemérhetően finom. Mi hagyományos tejes tésztából készítettük, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. A tészta hosszadalmas pihentetése azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A karikákat gazdagon megszórtuk mákkal és nemcsak azért, hogy ínycsiklandozóbb legyen! A mák tápanyagokban gazdag, értékes fehérjéket, és B1-, B5-, B6-vitamint tartalmaz. Az ásványi anyagok közül pedig nagyobb mennyiségben kalciumot, foszfort, cinket, mangánt, rezet, vasat, káliumot és magnéziumot tartalmaz. Pékségeinkben kóstolja meg a belőle készült „Sajtos mákos karika” elnevezésű szendvicsünket!

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor,mák, lisztjavítószer*. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1147 kJ
Energia: 271 kcal
Zsír: 2,28 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,36 g
Szénhidrát: 53,22 g
Amelyből cukrok: 0,87 g
Rost: 2,81 g
Fehérje: 7,96 g
Só: 1,42 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Szezámmagos karika 75g
Felhasznált gabonák: búza

A JÓkenyér szezámos karika, csupán alakjában hasonlít a napjainkra kulináris értelemben már kevert, fúziós étellé vált bagelre, de összemérhetően finom. Mi hagyományos tejes tésztából készítettük, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. A tészta hosszadalmas pihentetése azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A karikákat gazdagon megszórtuk szezámmaggal és nemcsak azért, hogy ínycsiklandozóbb legyen! A szezámmag a meghatározó kalciumforrás a kínai étrendben. Súlyarányosan több kalciumot tartalmaz, mint a tehéntej (hétszer annyit), és vetekszik a tehénsajtok kalciumtartalmával. A kalcium mellett jelentős mennyiségben található benne magnézium, kálium, foszfor, vas, A-, E-, B1-, B2-vitaminok. Pékségeinkben kóstolja meg a szezámos karikával készült Körözöttes szendvicsünket!

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, szezámmag*, lisztjavítószer* . (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1152 kJ
Energia: 272 kcal
Zsír: 2,48 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,36 g
Szénhidrát: 53,05 g
Amelyből cukrok: 0,87 g
Rost: 2,81 g
Fehérje: 8,03 g
Só: 1,42 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Búzakalász 350g
Felhasznált gabonák: búza

Elfogyna egyszerre 8 zsemle? Próbálja ki a búzakalászt! A JÓkenyér búzakalász megalkotásával azokra a családokra, társaságokra gondoltunk, akik szívesen vásárolnak akár 8 zsemlét is egyszerre. Hisz az ikonikus, búzakalászra formázott, német zsemle tésztájából készült különlegesség legnagyobb előnye, hogy kevésbé szárad ki, és tovább megtartja frissességét, mint egyedülálló társaik. A JÓkenyér német zsemle ráadásul saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság még tovább friss marad.

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, lisztjavítószer*. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1201 kJ
Energia: 284 kcal
Zsír: 1,97 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,4 g
Szénhidrát: 57,25 g
Amelyből cukrok: 0,96 g
Rost: 3,1 g
Fehérje: 7,68 g
Só: 1,56 g
Tartósítószer mentes
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek
Vegán termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Sajtos zsemle 80g
Felhasznált gabonák: búza

A sajtos zsemle egy rendkívül sikeres Jókenyér termék. Ízletes, zsiradékkal dús tésztára bőséges sajtfeltét kerül, amit egy kis tökmaggal és szezámmaggal bolondítunk meg. Az íz önmagáért beszél. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz,búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, olívaolaj, kristálycukor, tökmag, szezámmag* , sajt*, lisztjavítószer*. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1246 kJ
Energia: 297 kcal
Zsír: 9,7 g
Amelyből telített zsírsavak: 4,15 g
Szénhidrát: 36 g
Amelyből cukrok: 2,9 g
Rost: 7,1 g
Fehérje: 12,9 g
Só: 2,47 g
Tartósítószer mentes
Vegetáriánus termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Magos zsemle 70g
Felhasznált gabonák: búza

A magos zsömlét az alapvető összetevői külön-külön is ismerté tehetnék egészségmegőrző hatásai miatt, azonban ezeket „egybegyúrva” nyugodtan nevezhetnénk egészségzsömlének is. Annak ellenére, hogy az egyik legrégebben gyártott Jókenyér termékünk, a mai napig a vásárlók egyik kedvence maradt… és a miénk is.

 
Összetevők

víz, búzaliszt (BL55)*, frissen őrölt teljeskiőrlésű búzaliszt* , zabpehely*, lenmag, frissen őrölt teljeskiőrlésű rozsliszt*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, lisztjavítószer*. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1110 kJ
Energia: 263 kcal
Zsír: 4,5 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,6 g
Szénhidrát: 45,82 g
Amelyből cukrok: 0,13 g
Rost: 3,36 g
Fehérje: 8,1 g
Só: 1,25 g
Tartósítószer mentes
Cukormentes termékek
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek
Vegán termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
Cukorbetegeknek ajánlott termékek
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Teljeskiőrlésű zabpelyhes zsemle 70g
Felhasznált gabonák: búza, zab, rozs

A teljes kiőrlésű lisztekből készült termékek az utóbbi években nagyon keresettek lettek. A kenyérgyártásban megszerzett tapasztalataink alapján készítettük el ezt a hamisítatlan, csak teljeskiőrlésű gabona felhasználásával készült Jókenyér zsömlét.

 
Összetevők

víz, frissen őrölt teljeskiőrlésű búzaliszt*, zabpehely*, frissen őrölt teljeskiőrlésű rozsliszt*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, lisztjavítószer*. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Nyomokban dióféléket, földimogyorót, szóját, tejet, tojást, szezámmagot és mustárt tartalmazhat.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1159 kJ
Energia: 274 kcal
Zsír: 3,08 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,38 g
Szénhidrát: 48,69 g
Amelyből cukrok: 0,12 g
Rost: 6,5 g
Fehérje: 9,73 g
Só: 1,28 g
Tartósítószer mentes
Cukormentes termékek
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek
Vegán termékek
100% teljeskiőrlésű lisztből készült termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
Cukorbetegeknek ajánlott termékek
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Wellness zsemle 70g
Felhasznált gabonák: búza, zab, rozs

Wellness zsemlénk alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei elsősorban az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így került zsemlénkbe napraforgómag, zabpehely, rozs és szójapehely, mely utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO- mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, - mely wellness zsemlénk meghatározó összetevője - pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre.

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, frissen őrölt teljeskiőrlésű búzaliszt*, szójapehely*, zabpehely*, napraforgóbél, frissen őrölt teljeskiőrlésű rozsliszt*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, lisztjavítószer*. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1320 kJ
Energia: 313 kcal
Zsír: 8,03 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,31 g
Szénhidrát: 45,88 g
Amelyből cukrok: 0,15 g
Rost: 3,28 g
Fehérje: 12,71 g
Só: 1,33 g
Tartósítószer mentes
Cukormentes termékek
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek
Vegán termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
Cukorbetegeknek ajánlott termékek
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Német zsemle 70g
Felhasznált gabonák: búza

Mi német zsemlének hívjuk, hisz onnan származik a receptje. Azonban az eredeti néven – Spitzweck – mindenhol ismerik és fogyasztják a világon, ahol a búza meghatározó gabona. A JÓkenyér német zsemle saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A német zsemlét azoknak ajánljuk, akik a fehértermékek könnyű, tiszta ízében találnak örömet. A könnyed reggeli vagy vacsora kihagyhatatlan hozzávalója. A vaj, szalámi, vagy saláta ízét előtérbe hozza. Nem csoda, hogy a pékségeinkben kapható Szalámis szendvicsünket német zsemle alappal készítjük!

 
Összetevők

búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, lisztjavítószer*. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1201 kJ
Energia: 284 kcal
Zsír: 1,97 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,4 g
Szénhidrát: 57,25 g
Amelyből cukrok: 0,96 g
Rost: 3,1 g
Fehérje: 7,68 g
Só: 1,56 g
Tartósítószer mentes
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek
Vegán termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Rozszsemle 70g
Felhasznált gabonák: búza, rozs

Szervezetünk egészséges működéséhez nagymértékben hozzájárul az elfogyasztott élelmiszerek tápanyagtartalma. A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt, szénhidrátot, és több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre. Mindezen jó tulajdonságai ellenére, sokan savanykás íze miatt nem kedvelik a rozs alapú pékárukat. Éppen ezért a JÓkenyér rozs zsemlét, úgy alkották meg pékmestereink, hogy a teljes kiőrlésű rozsliszt mellett tartalmazzon búzalisztet is, így karakterében és ízvilágában inkább a teljes kiőrlésű zsemlékhez hasonló, azaz nem olyan mértékben savanykás, mint a 100% rozsból készült pékáruk.

 
Összetevők

víz, búzaliszt (BL55)*,rozsliszt (RL125)*, frissen őrölt teljeskiőrlésű rozsliszt*, napraforgóolaj, élesztő, tengeri só, lisztjavítószer*. (A allergén összetevőket "*"-al jelöltük.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 969 kJ
Energia: 229 kcal
Zsír: 1,81 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,43 g
Szénhidrát: 45,65 g
Amelyből cukrok: 0,4 g
Rost: 2,6 g
Fehérje: 6,22 g
Só: 1,29 g
Tartósítószer mentes
Cukormentes termékek
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek
Vegán termékek
Kovásszal készült
Cukorbetegeknek ajánlott termékek
 
MEGVÁSÁROLHATÓ