Hónap témája

A búzaszem minden értékével a tavaszi fáradtság ellen

A búzaszem minden értékével a tavaszi fáradtság ellen – Márciusi kedvezményes termékünk: teljeskiőrlésű kenyér magokkal

Designed by jcomp / Freepik

A tavasz közeledtével érezzük csak igazán, mennyire megterhelte szervezetünket a tél; a hideg, a friss ételek hiánya és a mozgásszegény napok. Bár az első melegebben ragyogó reggelek mintha mindezt feledtetnék, a tavaszi fáradtság csak keveseket kerül el! Hogy ilyenkor is tartani tudjuk a tempót, érdemes végleg magunk mögött hagyni a kényelmes megszokásokat, lusta hétvégéket, nehéz ételeket, és valami könnyebbre, táplálóra és egészségesre váltani.

Akik nem bírják a tavaszi tisztítókúrákat, méregtelenítő böjtöket, másképpen is készülhetnek egy lendületes tavaszra. Már az is sokat segít, ha pár rutinná vált szokásunkon változtatunk a jó irányba, és azokhoz kitartón ragaszkodunk.

Igyunk többet, együnk egészségesen és mozogjunk – unalomig ismételt tanácsok, amiknél hasznosabbat ritkán hall az ember! Könnyűnek hangzik, mégis sokan hamar feladják, mert rögtön hatalmas váltásokat vállalnak (a gyors eredmény érdekében). Holott elég lenne olyan részletekre figyelni, hogy mindig legyen egy palack víz a kezünk ügyében, a lift helyett a lépcsőt válasszuk, vagy az utolsó buszmegállók között a sétát, a fehér lisztes péksütemények helyett pedig a teljes kiőrlésűt.

Hogy rajtunk ne múljon, és mindenki legyőzhesse a tavaszi fáradtságot, márciusban kedvezményes áron kínáljuk teljeskiőrlésű magvas kenyerünket szaküzleteinkben.

A teljesség igényével alkottuk meg egyik legfinomabb teljes kiőrlésű kenyerünket, amiben benne van a búza minden értéke. A teljes kiőrlésű liszt ugyanis tartalmazza a gabonaszem héját is, így a belőle készült kenyér tápértéke és rosttartalma is magasabb, mint a fehér lisztes változatoké.

A kenyeret emellett lenmaggal és szezámmaggal gazdagítjuk, tésztáját magas rost- és fehérjetartalmú zabpehellyel dúsítjuk.
A JÓkenyér többi termékéhez hasonlóan ezt a kenyerünket is 100%-ban természetes alapanyagokból, sajt rozskovásszal és hosszú érleléssel készítjük.

Szaküzleteink mellett kenyerünk szeletelt, csomagolt formában országosan elérhető a Lidl, Tesco, Auchan és Spar élelmiszerláncoknál, illetve egyes Metro és CBA áruházakban is. (A kedvezményes árat csak szaküzleteink kínálatában tudjuk garantálni!)

Szaküzleteink listája: https://jokenyer.hu/szakuzletek/

További részletek termékünkről:
Teljeskiőrlésű kenyér magvakkal 
Teljeskiőrlésű termékeink 

#szeretemakenyeret #jókenyér #teljeskiőrlésű #kenyér #tartósítószermentes #adalékmentes #kovásszalkészül #hosszúérleléssel #teljeskiőrlésűmagoskenyér