Hónap témája

A hónap ajánlata: hagymás kenyérke

Hagymás kenyérke

Hagymás-kenyérke.jpg

 

Sokan állandó időhiányban szenvedünk, így a meleg vacsora bizony olykor elmarad. Nem kell azonban feltétlen főzni ahhoz, hogy különleges ételt tegyünk a vacsorára a család elé. A légiesen könnyű, ropogós héjú hagymás kenyérkénk vajjal, friss zöldhagymával – felnőtteknek egy pohár vörösborral – egy gyors mégis különleges és ínycsiklandó vacsora. Csak arra kell figyelni, hogy eleget vegyen belőle az ember, mert garantáltan az utolsó falatig el fog fogyni.

A magyar ember számára a hagyma igen fontos és kedvelt zöldségféle, gyakorlatilag minden tradicionális magyar étel alapja. Ezért készítettük el mi is saját hagymás kenyerünket. A fehérlisztből készült tésztát sült hagymával ízesítjük, a speciális gyártástechnológiának köszönhetően egy laza szerkezetű, ropogós héjú, finom hagymás kenyeret kapunk. Természetesen adalékanyagot vagy tartósítószert nem használunk, hiszen a JÓkenyérhez nem kell más, csak: liszt, víz, só és élesztő.


Hogy minél többen kedvet kapjanak hagymás kenyérkénk kipróbálásához októberben kedvező áron kínáljuk őket a JÓkenyér szaküzletekben.