Hírek

A JÓkenyér 2017-ben is MagyarBrands díjat kapott!

A JÓkenyér 2017-ben is MagyarBrands díjat kapott!

sport2 (2).jpg

Büszkék vagyunk rá, hogy a JÓkenyér márka immár harmadszor érdemelte ki a neves díjat.

A MagyarBrands nyolcadik éve díjazza a hazai márkák közül a legeredményesebbeket, legkiválóbbakat. A program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, független szakértők döntenek a díj odaítéléséről. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egyrészt több szempontból értékelik a márka pénzügyi teljesítményét, másik oldalról fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete dönt az elismerésről.

“Felgyorsult világunkban a bizalmat építő, a reputációt érintő pozitív információk minden korábbinál jobban hatnak a vásárlói döntésekre. Ügyfélkörüket elsődlegesen azon vállalatok tudják megtartani és bővíteni, amelyekről megbízhatónak tartott forrásokból érkeznek bizalmat keltő vélemények. A legkiválóbb hazai márkák sikerét, s egyben a helyes vásárlói, fogyasztói döntések meghozatalát segíti elő az immár nyolcadik alkalommal meghirdetésre került MagyarBrands program.” Serényi János a MagyarBrands program elnöke