Hónap témája

Diós rozskenyér – a rozskenyerek királynője

Diós rozskenyér – a rozskenyerek királynője

 

Nem véletlen, hogy az Origo gasztrotesztjében a rozskenyerek Ferrarijának nevezte diós rozskenyerünket. Minden benne van, ami egy minőségi kenyérhez kell: kizárólag természetes alapanyagok, sok dió, magas rozstartalom, teljeskiőrlésű rozskovász. Aki szereti a gasztronómiai különlegességeket, annak mindenképpen meg kell kóstolnia. Sajtokhoz kínálva pillanatok alatt ínyenc vacsorát varázsolhat vele a családnak. Hogy bátorítsuk ennek a különleges, finom kenyérnek a kipróbálását a diós rozskenyerünket augusztusban kedvező áron kínáljuk szaküzleteinkben.

Diós rozskenyerünk 100%-ban természetes alapanyagokból, azaz ízfokozók, adalék- illetve színezőanyagok vagy tartósítószer felhasználása nélkül készül, mint minden JÓkenyér. A rozsliszt kevesebb zsírt, szénhidrátot, és több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. Rostokban gazdag, így kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre. A kenyértésztához saját malmunkban frissen őrölt, teljeskiőrlésű rozslisztből készült kovászt adunk és hosszú tésztavezetéssel dolgozunk, hisz minél hosszabb a kenyérre fordított idő, annál inkább összeérnek az ízek és annál hosszabban marad a kenyér friss és élvezhető. Diós rozskenyerünket ajánljuk mindenkinek, aki az egészségtudatos életmódot választja!

Hogy a lehető legtöbben kedvet kapjanak ezen termékünk megkóstolásához, augusztusba kedvező áron kínáljuk a JÓkenyér szaküzletekben. Látogasson el hozzánk!