Gyerekpékség

A JÓkenyér gyerekpékséget azzal a céllal hoztuk létre, hogy változatos, interaktív foglalkozásokon keresztül mutassuk be a kenyérsütés rejtelmeit, miközben átadjuk az egészséges táplálkozás alapjait a jövő generációinak. A gyerekek gyakorlati úton ismerkedhetnek meg a kenyérkészítés folyamataival az első gabonaszemektől kezdve a friss, ropogós, készre sült pékáruig.

Az együtt töltött néhány óra alatt elmerülünk együtt a gabonák világában és közelebbről megismerkedünk a búza, zab és a rozs tulajdonságaival. Kipróbáljuk együtt, hogyan kell igazi zsemletésztát kézzel gyúrni. A foglalkozás végére pedig mindenki megtapasztalhatja, mennyire fantasztikus érzés a saját készítésű pékárunkat megkóstolni, amit az első lépéstől az utolsóig mi készítettünk.

Hogyan telik egy kispék napja a JÓkenyérnél?

 • kötényt és sapkát húz, mint egy igazi pékségben
 • megeteti a házi kovászt
 • igazi tésztát gyúr, formáz és díszít
 • játékosan megismeri a gabonafajtákat és a kenyérféléket
 • a kenyérsütést követően hivatalos ízpróbát tart, péksüteményeket kóstol

Hivatásos animátoraink egy 2,5-3 órás foglalkozás keretében várnak minden kenyérsütés iránt érdeklődő gyermeket.

HOL? A gyerekpékség helyszíne a JÓkenyér pilisszentiváni üzemének külön erre a célra kialakított minisütödéje.

KIKNEK SZÓL? Óvodás és iskolás csoportokat várunk 6 éves kortól, de születésnapi zsúrok megszervezésében is örömmel segítünk.

MEGHÍVÓ Szülinapi zsúrokhoz készítettük az alábbi meghívót, amit le lehet tölteni és kinyomtatni. Meghívó letöltése

MENNYIBE KERÜL? Kifli sütő szülinapi program: 7000 Ft / fő (a torta árát nem tartalmazza, az külön kérhető)

Kalács sütő szülinapi program: 8000 Ft / fő (a torta árát nem tartalmazza, az külön kérhető)

Iskolás óvodás program esetén:

 • 1-14 fő 60.000 Ft
 • 15-21 fő 85.000 Ft
 • 22-33 fő 100.000 Ft

További információért kérjen ajánlatot a gyerekpekseg@jokenyer.hu email címen vagy hívjon bennünket a 06 20 620 2109-es telefonszámon!

Loading...

Gyakori kérdések

Valóban a gyerekek sütik a péksüteményeket?

Igen. A gyerekek méretéhez igazított professzionális gépekkel felszerelt mini pékségben, a termékek elkészítésének minden fázisát profik módjára, pékeknek öltözve, maguk végzik a gyerekek.

Ki foglalkozik a gyerekekkel?

A gyerekek közösen animátoraink irányításával, csapatokban készítik el a péksüteményeket. Vezető animátorunk gyakorlott programvezető, szakavatott pékáru szakértő és egészségtudatos anya, segítői gyakorlott gyermekfelügyelők.

Csak sütés van a programban?

Nem. Tartalmasan töltjük ki az időt, a tésztagyúrást követően, a kelési időben mini-vetélkedőket, gabona ismertetőt tartunk. A sülési időben pedig az ünnepelt köszöntése és a torta átadása és felszeletelése történik.

Mit készítenek a gyerekek?

A programtól függően kalácstésztából egyedileg formázott péksüteményt készítenek. Melyeket cukorral, magvakkal szórhatnak meg. A prémium programban a kalácsfonás fortélyait is elsajátíthatják. Az ünnepelt éveinek száma belesül a haza is vihető péksüteményekbe.

Milyen ruhába érkezzenek a gyerekek?

Kényelmes (póló, nadrág) és zárt cipő (liszt miatt) viselése ajánlott, kötényt és sapkát minden résztvevőnek biztosítunk. A hosszabb hajú gyerekek haját kérjük, hogy fogják össze.

Milyen alapanyagokból készítenek péksüteményeket?

Természetes alapanyagokból készülnek a kenyérfélék és a kalácsok, nem használunk adalékanyagokat (liszt, víz, cukor, só, élesztő, tej, tojás, magvak)

Meghívót kapunk?

Igen, előre elkészített meghívókkal segítünk a szervezésben, ami letölthető az alábbi linkről: MEGHÍVÓ

Hány éves gyerekeknek ajánlott a program?

Minimum 6 éves maximum 14 éves korú gyerekeknek ajánljuk ezt a feledhetetlen születésnapi élményt. Annak érdekében, hogy minden részvevő gyermeknek izgalmas legyen az általunk kínált program javasoljuk, hogy azonos korcsoportú gyermekek vegyenek részt.

Hányan vehetnek részt a zsúron?

Minimum létszám 8 fő, a maximum 14 fő. Az ünnepelt szülei (maximum 2 fő) maradhatnak fényképezni, segíteni a program alatt, de kérjük a gépeket és eszközöket ne használják, ez az animátorok feladata. A vendég gyerekek szülei a JÓkenyér földszinti pékségében kávézhatnak, beszélgethetnek, esetleges fogyasztásuk nem része az előre foglalt programnak. Szülő plusz szolgáltatásunk keretében foglalt asztalokat és free WIFI szolgáltatást kínálunk.

Hol van a helyszín?

Pilisszentiván, Erzsébet ipari park 4.

Mikor tarthatók zsúrok?

Hétköznap 16.00 órától, szombaton 12.00 vagy 16.00 órától

Mennyibe kerül?

Kifli sütő szülinapi program: 7000 Ft / fő (a torta árát nem tartalmazza, az külön kérhető)

Kalács sütő szülinapi program: 8000 Ft / fő (a torta árát nem tartalmazza, az külön kérhető)

Iskolás óvodás program esetén:

 • 1-14 fő 60.000 Ft
 • 15-21 fő 85.000 Ft
 • 22-33 fő 100.000 Ft

Hogyan lehet fizetni?

Foglaláskor 20.000 Ft előleg átutalásával, (bankszámla számunk: Raiffeisen Bank Zrt. 12010422-00311981-00100000). Majd a fennmaradó összeget a helyszínen a program megrendezésekor KÉSZPÉNZZEL szükséges rendezni.

Mik a program lemondásainak feltételei?

Abban az esetben, ha a megrendelő nem tud, vagy nem kíván részt venni az általa lefoglalt programon, akkor a program átruházható más, a feltételeket elfogadó csoportra. Amennyiben az átruházás nem lehetséges lemondási költséget számolunk fel, amely az alábbiak szerint alakul:

 • 7 nappal a program előtt: A lemondásnak nincs költsége
 • 3-7 nappal a program előtt: A lemondás díja a kifizetett előleg összege
 • Kevesebb, mint 3 nappal a program előtt: A lemondás díja a részvételi díj 100%-a.