Karrier

Karrier

A JÓkenyér több mint 25 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, egészséges, kovászos pékáru. Ez a missziónk azonban nem teljesülhet elhivatott munkatársak nélkül. Csatlakozz az ország egyik legnagyobb pékségéhez, légy része annak, hogy minél többen fogyaszthassák a JÓkenyeret.

Az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket az allas@jokenyer.hu e-mail címen a pozíció megjelölésével vagy az alábbi ŰRLAP kitöltésével.

Eladó

Nagykovácsi
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 456.510 Ft

Nagykovácsi péküzletünkbe keresünk lelkes és elhivatott eladót. Jelentkezz hozzánk, ha többre vágysz, mint egy egyszerű munka, és kész vagy megismerni termékeink mellett a hozzánk járó vásárlókat is. Ha a közelben laksz és szeretnél velünk dolgozni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Üzemi dolgozó

Pilisszentiván
Elérhető bruttó bér: 418.000 Ft

Keressük az új kollégánkat! Dolgoztál már pékségben és ügyesen formázod a péksüteményeket? Ha az ország egyik legmodernebb üzemében, igényes körülmények között szeretnéd eltölteni a 8 órás munkaidőt, várjuk a
jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Sofőr

Pilisszentiván
Elérhető bruttó bér: 461.000 Ft

Bővülő csapatunkba keressük az új sofőr kollégánkat! Szeretsz későn kelni és korán feküdni? Ha bírod az esti munkakezdést, és szeretnél egy aktív logisztikai csapat tagja lenni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Küldd el jelentkezésed az allas@jokenyer.hu mail címre vagy küldd el adataidat az alábbi ŰRLAP segítségével!

Amennyiben szeretnél a jövőben információt kapni a JÓkenyérnél elérhető pozíciókról, kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket.