Karrier

Karrier

A JÓkenyér több mint 25 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, egészséges, kovászos pékáru. Ez a missziónk azonban nem teljesülhet elhivatott munkatársak nélkül. Csatlakozz az ország egyik legnagyobb pékségéhez, légy része annak, hogy minél többen fogyaszthassák a JÓkenyeret.

Az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket az allas@jokenyer.hu e-mail címen a pozíció megjelölésével vagy az alábbi ŰRLAP kitöltésével.

Kemencés pék

Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 486.840

Az ország egyik legmodernebb üzemébe keressük új pék kollégánkat, kemencés pozícióba. Kiszámítható beosztás, bejelentett munkaviszony, korrekt feltételek.

Tovább a pozícióra

Pék

Pilisszentiván
Elérhető kezdő bruttó bér: 486.840 Ft

Modern üzemünkbe pék kollégákat keresünk egy műszakos éjszakás vagy két műszakos PÉK munkakörbe. Gyere hozzánk dolgozni: korrekt feltételekkel, versenyképes, bejelentett bérrel és jó csapattal várunk!

Tovább a pozícióra

Áruösszekészítő, sofőr

Pilisszentiván
Elérhető kezdő bruttó bér: 488.000 Ft

Bővülő csapatunkba keressük az új áruösszekészítő-sofőr kollégánkat! Szeretsz későn kelni és korán feküdni? Ha bírod az esti munkakezdést, és szeretnél egy aktív logisztikai csapat tagja lenni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Eladó

Budapest, Ipoly utca
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 500.000 Ft

Budapest egyik gasztro negyedében, a Pozsonyi út és az Ipoly utca találkozásánál lévő pékségünkbe keresünk vevőközpontű, kedves eladót! Csatlakozz hozzánk és légy részese annak, hogy minél több ember asztalára kerüljön finom, kovászos, adalékoktól mentes pékáru.

Tovább a pozícióra

Eladó

Budapest, Lövőház utca
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 500.000 Ft

Buda frekventált részén, jó tömegközlekedéssel rendelkező helyen, a Mammut mellett található üzletünkbe keresünk vevőközpontű, kedves eladót! Csatlakozz hozzánk és légy részese annak, hogy minél több ember asztalára kerüljön finom, kovászos, adalékoktól mentes pékáru.

Tovább a pozícióra

Takarító

Pilisszentiván
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 415.500 Ft

Pilisszentiváni központunkba keresünk takarító kollégát napi 8 órában. Olyan munkatársat keresünk, aki igényes a rendre, tisztaságra és megbecsüli a munkáját. Várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Csomagoló

Pilisszentiván
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 450.300 Ft

Pilisszentiváni központunkba keressük új csomagoló kollégánkat napi 8 órában. Két műszakos beosztás, korrekt feltételek, igényes munkakörnyezet. Várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Gyakornok

Pilisszentiván és home office
Nettó órabér: 1800 Ft

Olyan lelkes és tanulni akaró fiatalok jelentkezését várjuk, akik szeretnék megismerni az iparágat, tanulni egy 170 fős cégről, miközben szakmailag is kihívó és izgalmas témákba nyerhetnek bepillantást.

Tovább a pozícióra

Küldd el jelentkezésed az allas@jokenyer.hu mail címre vagy küldd el adataidat az alábbi ŰRLAP segítségével!

Amennyiben szeretnél a jövőben információt kapni a JÓkenyérnél elérhető pozíciókról, kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket.