Karrier

Karrier

A JÓkenyér több mint 25 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, egészséges, kovászos pékáru. Ez a missziónk azonban nem teljesülhet elhivatott munkatársak nélkül. Csatlakozz az ország egyik legnagyobb pékségéhez, légy része annak, hogy minél többen fogyaszthassák a JÓkenyeret.

Az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket az allas@jokenyer.hu e-mail címen a pozíció megjelölésével vagy az alábbi ŰRLAP kitöltésével.

Bolti eladó

Nagymező utca
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 432.660 Ft

Budapest belvárosában, a nyüzsgő Nagymező utcában található, felújított szaküzletünkbe keresünk lelkes, elhivatott eladót teljes munkaidőben, kiszámítható beosztással, stabil munkahelyre. Ha szeretnél velünk dolgozni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Bolti eladó

Budakeszi
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 456.510 Ft

Budakeszi péküzletünkbe keresünk lelkes és elhivatott eladót. Jelentkezz hozzánk, ha többre vágysz, mint egy egyszerű munka, és kész vagy megismerni termékeink mellett a hozzánk járó vásárlókat is. Ha a közelben laksz és szeretnél velünk dolgozni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Éjszakai pék

Pilisszentiván
Elérhető bruttó bér: 453.000 Ft

Dolgoztál már pékségben és nem okoz gondot az éjszakai munka? Jelentkezz az ország egyik legmodernebb üzemébe! 8 órás, egy műszakos beosztás, kis létszámú csapat, igényes körülmények! Várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Csomagoló

Pilisszentiván
Elérhető bruttó bér: 418.000 Ft

Keressük új csomagoló kollégánkat! 8 órás, két műszakos munkarend, félautomata gépsor, igényes körülmények az ország egyik legmodernebb üzemében! Várjuk jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Sofőr

Pilisszentiván
Elérhető bruttó bér: 461.000 Ft

Bővülő csapatunkba keressük az új sofőr kollégánkat! Szeretsz későn kelni és korán feküdni? Ha bírod az esti munkakezdést, és szeretnél egy aktív logisztikai csapat tagja lenni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Küldd el jelentkezésed az allas@jokenyer.hu mail címre vagy küldd el adataidat az alábbi ŰRLAP segítségével!

Amennyiben szeretnél a jövőben információt kapni a JÓkenyérnél elérhető pozíciókról, kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket.