Karrier

Karrier

A JÓkenyér több mint 25 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, egészséges, kovászos pékáru. Ez a missziónk azonban nem teljesülhet elhivatott munkatársak nélkül. Csatlakozz az ország egyik legnagyobb pékségéhez, légy része annak, hogy minél többen fogyaszthassák a JÓkenyeret.

Az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket az allas@jokenyer.hu e-mail címen a pozíció megjelölésével vagy az alábbi ŰRLAP kitöltésével.

Áruösszekészítő, sofőr

Pilisszentiván
Elérhető kezdő bruttó bér: 488.000 Ft

Bővülő csapatunkba keressük az új áruösszekészítő-sofőr kollégánkat! Szeretsz későn kelni és korán feküdni? Ha bírod az esti munkakezdést, és szeretnél egy aktív logisztikai csapat tagja lenni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Pék

Pilisszentiván
Elérhető bruttó bér: 525.120 Ft

Modern üzemünkbe pék kollégát keresünk! Pilisszentiváni bázisunkon készülnek azok a termékek is többek között, amikkel az egész országot ellátjuk! Gyere hozzánk dolgozni: korrekt feltételekkel, versenyképes, bejelentett bérrel és jó csapattal várunk!

Tovább a pozícióra

Bolti eladó

Budakeszi
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 456.510 Ft

Budakeszi péküzletünkbe keresünk lelkes és elhivatott eladót. Jelentkezz hozzánk, ha többre vágysz, mint egy egyszerű munka, és kész vagy megismerni termékeink mellett a hozzánk járó vásárlókat is. Ha a közelben laksz és szeretnél velünk dolgozni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Éjszakai pék

Pilisszentiván
Elérhető bruttó bér: 453.000 Ft

Dolgoztál már pékségben és nem okoz gondot az éjszakai munka? Jelentkezz az ország egyik legmodernebb üzemébe! 8 órás, egy műszakos beosztás, kis létszámú csapat, igényes körülmények! Várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Gyakornok

Pilisszentiván és home office
Nettó órabér: 1600 Ft

Olyan lelkes és tanulni akaró fiatalok jelentkezését várjuk, akik szeretnék megismerni az iparágat, tanulni egy 170 fős cégről, miközben szakmailag is kihívó és izgalmas témákba nyerhetnek bepillantást.

Tovább a pozícióra

Küldd el jelentkezésed az allas@jokenyer.hu mail címre vagy küldd el adataidat az alábbi ŰRLAP segítségével!

Amennyiben szeretnél a jövőben információt kapni a JÓkenyérnél elérhető pozíciókról, kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket.