Eladó pozíciók a JÓkenyérnél

Eladó pozíciók a JÓkenyérnél

A JÓkenyér több mint 25 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, egészséges, kovászos pékáru. Ez a missziónk azonban nem teljesülhet elhivatott munkatársak nélkül. Csatlakozz az ország egyik legnagyobb pékségéhez, légy része annak, hogy minél többen fogyaszthassák a JÓkenyeret. Az alábbi oldalon gyűjtöttük össze nyitott eladói pozícióinkat. Kedves, vevőközpontú kollégákat keresünk, hiszen Ti lesztek a JÓkenyér arcai, Veletek találkoznak a vásárlóink és a Ti segítetek abban, hogy az új termékeket, különlegességet (is) megismerjék.

Az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket az allas@jokenyer.hu e-mail címen az eladói pozíció megjelölésével vagy az alábbi ŰRLAP kitöltésével.

Üzletvezető

Pilisszentiván
Elérhető bruttó bér: 614.000 Ft

Pilisszentivánra a legnagyobb JÓkenyér szaküzletünkbe keresünk tapasztalt üzletvezetőt! A több mint tíz fős csapatunk élére keressük új kollégánkat. Ez a legnagyobb üzletünk és a legnagyobb csapatunk, itt igazán különleges munkakörnyezet vár rád. Üzletvezetőként hagyományos eladói és műszakvezetői feladatok egyaránt várnak rád. Ha a közelben laksz és szeretnél velünk dolgozni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Üzletvezető

Nagykovácsi
Elérhető bruttó bér: 526.000 Ft

Nagykovácsi szívében lévő JÓkenyér szaküzletünkbe keresünk tapasztalt üzletvezetőt! A 4 fős csapatunk élére keressük új kollégánkat. Üzletvezetőként hagyományos eladói és műszakvezetői feladatok egyaránt várnak rád. Ha a közelben laksz és szeretnél velünk dolgozni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Eladó

Budapest, Istenhegyi út
Teljes és részmunkaidőben is!
Elérhető bruttó bér: 471.000 Ft

Istenhegyi úti péküzletünkbe keresünk lelkes és elhivatott eladót. Jelentkezz hozzánk, ha többre vágysz, mint egy egyszerű munka, és kész vagy megismerni termékeink mellett a hozzánk járó vásárlókat is. Budapesten az Istenhegyi úton lévő szaküzletünkben profi és összetartó csapat várja, hogy csatlakozz hozzájuk.

Tovább a pozícióra

Eladó

Budapest, Lövőház utca
Teljes és részmunkaidőben is!
Elérhető bruttó bér: 471.000 Ft

Lövőház utcai péküzletünkbe keresünk lelkes és elhivatott eladót. Jelentkezz hozzánk, ha többre vágysz, mint egy egyszerű munka, és kész vagy megismerni termékeink mellett a hozzánk járó vásárlókat is. Budapesten Lövőház utcában lévő szaküzletünkben profi és összetartó csapat várja, hogy csatlakozz hozzájuk.

Tovább a pozícióra

Eladó

Nagykovácsi
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 456.510 Ft

Nagykovácsi péküzletünkbe keresünk lelkes és elhivatott eladót. Jelentkezz hozzánk, ha többre vágysz, mint egy egyszerű munka, és kész vagy megismerni termékeink mellett a hozzánk járó vásárlókat is. Ha a közelben laksz és szeretnél velünk dolgozni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Eladó

Budakeszi
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 456.510 Ft

Budakeszi péküzletünkbe keresünk lelkes és elhivatott eladót. Jelentkezz hozzánk, ha többre vágysz, mint egy egyszerű munka, és kész vagy megismerni termékeink mellett a hozzánk járó vásárlókat is. Ha a közelben laksz és szeretnél velünk dolgozni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Küldd el jelentkezésed az allas@jokenyer.hu mail címre vagy küldd el adataidat az alábbi ŰRLAP segítségével!

Amennyiben szeretnél a jövőben információt kapni a JÓkenyérnél elérhető pozíciókról, kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket.