Eladó pozíciók a JÓkenyérnél

Eladó pozíciók a JÓkenyérnél

A JÓkenyér több mint 25 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, egészséges, kovászos pékáru. Ez a missziónk azonban nem teljesülhet elhivatott munkatársak nélkül. Csatlakozz az ország egyik legnagyobb pékségéhez, légy része annak, hogy minél többen fogyaszthassák a JÓkenyeret. Az alábbi oldalon gyűjtöttük össze nyitott eladói pozícióinkat. Kedves, vevőközpontú kollégákat keresünk, hiszen Ti lesztek a JÓkenyér arcai, Veletek találkoznak a vásárlóink és a Ti segítetek abban, hogy az új termékeket, különlegességet (is) megismerjék.

Az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket az allas@jokenyer.hu e-mail címen az eladói pozíció megjelölésével vagy az alábbi ŰRLAP kitöltésével.

Eladó

Budapest, Ipoly utca
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 500.000 Ft

Budapest egyik gasztro negyedében, a Pozsonyi út és az Ipoly utca találkozásánál lévő pékségünkbe keresünk vevőközpontű, kedves eladót! Csatlakozz hozzánk és légy részese annak, hogy minél több ember asztalára kerüljön finom, kovászos, adalékoktól mentes pékáru.

Tovább a pozícióra

Eladó

Budapest, Lövőház utca
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 500.000 Ft

Buda frekventált részén, jó tömegközlekedéssel rendelkező helyen, a Mammut mellett található üzletünkbe keresünk vevőközpontű, kedves eladót! Csatlakozz hozzánk és légy részese annak, hogy minél több ember asztalára kerüljön finom, kovászos, adalékoktól mentes pékáru.

Tovább a pozícióra

Küldd el jelentkezésed az allas@jokenyer.hu mail címre vagy küldd el adataidat az alábbi ŰRLAP segítségével!

Amennyiben szeretnél a jövőben információt kapni a JÓkenyérnél elérhető pozíciókról, kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket.