Eladó pozíciók a JÓkenyérnél

Eladó pozíciók a JÓkenyérnél

A JÓkenyér több mint 25 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, egészséges, kovászos pékáru. Ez a missziónk azonban nem teljesülhet elhivatott munkatársak nélkül. Csatlakozz az ország egyik legnagyobb pékségéhez, légy része annak, hogy minél többen fogyaszthassák a JÓkenyeret. Az alábbi oldalon gyűjtöttük össze nyitott eladói pozícióinkat. Kedves, vevőközpontú kollégákat keresünk, hiszen Ti lesztek a JÓkenyér arcai, Veletek találkoznak a vásárlóink és a Ti segítetek abban, hogy az új termékeket, különlegességet (is) megismerjék.

Az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket az allas@jokenyer.hu e-mail címen az eladói pozíció megjelölésével vagy az alábbi ŰRLAP kitöltésével.

Eladó

Gödöllő
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 456.510 Ft

A JÓkenyér gödöllői üzletébe keresünk elhivatott, vevőközpontú kollegát! Jelentkezz hozzánk, ha a közelben laksz, szereted a friss pékáru illatát, JÓ csapatra és hűséges törzsvásárlókra vágysz.

Tovább a pozícióra

Eladó

Nagykovácsi
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 456.510 Ft

Nagykovácsi péküzletünkbe keresünk lelkes és elhivatott eladót. Jelentkezz hozzánk, ha többre vágysz, mint egy egyszerű munka, és kész vagy megismerni termékeink mellett a hozzánk járó vásárlókat is. Ha a közelben laksz és szeretnél velünk dolgozni, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Eladó

Nagymező utca
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 432.660 Ft

Budapest nyüzsgő belvárosában, a Nagymező utcai szaküzletünkben összetartó csapat várja, hogy csatlakozz hozzájuk! Prémium termékek, kedves vásárlók, és még tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető!

Tovább a pozícióra

Eladó

Budakeszi
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 456.510 Ft

Budakeszi Fő utcáján található szaküzletünkbe keresünk lelkes, vevőközpontú, elhivatott eladót. Jelentkezz, ha a környéken laksz, nem okoz gondot a korai munkakezdés és szívesen dolgoznál egy JÓ csapatban!

Tovább a pozícióra

Küldd el jelentkezésed az allas@jokenyer.hu mail címre vagy küldd el adataidat az alábbi ŰRLAP segítségével!

Amennyiben szeretnél a jövőben információt kapni a JÓkenyérnél elérhető pozíciókról, kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket.