Eladó pozíciók a JÓkenyérnél

Eladó pozíciók a JÓkenyérnél

A JÓkenyér több mint 25 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, egészséges, kovászos pékáru. Ez a missziónk azonban nem teljesülhet elhivatott munkatársak nélkül. Csatlakozz az ország egyik legnagyobb pékségéhez, légy része annak, hogy minél többen fogyaszthassák a JÓkenyeret. Az alábbi oldalon gyűjtöttük össze nyitott eladói pozícióinkat. Kedves, vevőközpontú kollégákat keresünk, hiszen Ti lesztek a JÓkenyér arcai, Veletek találkoznak a vásárlóink és a Ti segítetek abban, hogy az új termékeket, különlegességet (is) megismerjék.

Az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket az allas@jokenyer.hu e-mail címen az eladói pozíció megjelölésével vagy az alábbi ŰRLAP kitöltésével.

Eladó

Budapest, Astoria
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 560.000 Ft

Budapest belvárosában, az Astoriánál nyíló pékségünkbe keresünk vevőközpontű, kedves eladót! Csatlakozz hozzánk és légy részese annak, hogy minél több ember asztalára kerüljön finom, kovászos, adalékoktól mentes pékáru.

Tovább a pozícióra

Eladó

Budapest, Istenhegyi út
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 545.000 Ft

Istenhegyi úton található pékségünkbe keressük új csapattagunkat. Stabil munkahely, kiszámíthatóság, prémium termékek.

Tovább a pozícióra

Eladó

Budapest, Móricz Zsigmond körtér
Teljes munkaidőben
Elérhető bruttó bér: 560.000 Ft

Újonnan nyílt pékségünkbe, a Móricz Zsigmond körtérre keresünk munkatársakat. Ha szívesen dolgoznál Buda szívében, elhivatott vagy a vásárlók, vendégek és kiváló minőségű áruk iránt, várjuk jelentkezésedet!

Tovább a pozícióra

Küldd el jelentkezésed az allas@jokenyer.hu mail címre vagy küldd el adataidat az alábbi ŰRLAP segítségével!

Amennyiben szeretnél a jövőben információt kapni a JÓkenyérnél elérhető pozíciókról, kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket.