Pék állások a JÓkenyérnél

Pék pozíciók a JÓkenyérnél

A JÓkenyér több mint 25 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, egészséges, kovászos pékáru. Ez a missziónk azonban nem teljesülhet elhivatott munkatársak nélkül. Csatlakozz az ország egyik legnagyobb pékségéhez, légy része annak, hogy minél többen fogyaszthassák a JÓkenyeret. Az alábbi oldalon gyűjtöttük össze azokat a pozíciókat, amikkel a termelés sikerességéhez járulhatsz hozzá. Munkájukra igényes, megbízható kollégákat keresünk.

Az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket az allas@jokenyer.hu e-mail címen az eladói pozíció megjelölésével vagy az alábbi ŰRLAP kitöltésével.

Pék

Teljes munkaidőben
Kezdő bruttó bér: 486.840 Ft

Modern üzemünkbe pék kollégákat keresünk 1 vagy 2 műszakba. Gyere hozzánk dolgozni: korrekt feltételekkel, versenyképes, bejelentett bérrel és jó csapattal várunk!

Tovább a pozícióra

Kemencés pék

Teljes munkaidőben
Kezdő bruttó bér: 486.840

Az ország egyik legmodernebb üzemébe keressük új pék kollégánkat, kemencés pozícióba. Kiszámítható beosztás, bejelentett munkaviszony, korrekt feltételek.

Tovább a pozícióra

Küldd el jelentkezésed az allas@jokenyer.hu mail címre vagy küldd el adataidat az alábbi ŰRLAP segítségével!

Amennyiben szeretnél a jövőben információt kapni a JÓkenyérnél elérhető pozíciókról, kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket.