Hónap témája

Kitartást az életmódváltáshoz!

Teljeskiőrlésű kenyér magvakkal 500g

1pecsetes.jpg

 

Februárra az év eleji fogadalom már sajnos sokszor elfelejtődik. Annyi mindennel kell törődni a hétköznapokban, ezért sokszor épp csak saját magunkra nem marad időnk. Pedig sokszor már egy kis lépés is közelebb visz a célhoz. Ha eddigi kenyerét egy jó minőségű, 100% teljeskiőrlésű lisztből készült kenyérre cseréli máris sokat tesz egészségéért. Hogy az életmódváltását megkönnyítsük, teljeskiőrlésű magos kenyerünket februárban kedvező áron kínáljuk üzleteinkben!

A teljeskiőrlésű magos kenyerünk kétféle mag – szezámmag, lenmag – felhasználásával, zabpehely hozzáadásával és 100% teljeskiőrlésű gabonából őrölt lisztből készült. A teljeskiőrlésű liszt nagy előnye, hogy tartalmazza a gabonaszemek héját, így a velük készült kenyér tápértéke (ásványi anyagok és nyomelemek), valamint rosttartalma a fehér kenyerekéhez viszonyítva lényegesen magasabb. Ezen kenyerünk is 100%-ban természetes alapanyagokból, adalékanyagok nélkül, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával készült.
A tésztát lenmaggal gazdagítottuk, mely talán az első és egyik legfontosabb esszenciális zsírforrás, és számos egyéb jótékony hatása mellett segít kivédeni a káros zsírok lerakódását az erek falán. A lenmag mellett zabpehellyel dúsítottuk a tésztát, hisz a zab a leginkább fehérjedús gabonaféle, melyben található béta-glükán bizonyítottan csökkenti a vér koleszterint szintjét. A kenyér tetejére szezámmagot szórtunk, mely egy igen fontos kalciumforrás. Súlyarányosan hétszer több kalciumot tartalmaz, mint a tehéntej, és vetekszik a tehénsajtok kalciumtartalmával. A végeredmény egy enyhén savanykás ízű kenyér fajta. Aki szereti a német kenyereket, annak érdemes megkóstolni!

Teljeskiőrlésű magos kenyerünk csomagolt változatban is kapható szinte minden budapesti és Pest környéki üzletláncban. Előrecsomagolt termékeink minden tényezőben megegyeznek a pultról kaphatóval – teljesen adalékmentesek -, és a csomagoláshoz sem használunk védőgázt, így tartósítószer a pékáru külsejével sem érintkezik.

Hogy a lehető legtöbben kedvet kapjanak ezen nagyszerű termékünk megkóstolásához, februárban kedvező áron kínáljuk őket a JÓkenyér szaküzletekben.