Hónap témája

Kóstolja meg a rozskenyerek királynőjét!

Diós rozskenyér 500g

Diós-kenyér.jpg

 

Igazi kuriózumnak számít a kenyérben a dió. Pláne, ha egy finom, gazdag, igazi rozskenyérrel párosul. Aki szereti a gasztronómiai különlegességeket, annak mindenképpen meg kell kóstolnia. A húsvéti ünnepi ételek méltó kiegészítője, akár reggelihez vagy egy finom családi ebédhez fogyasztjuk. Hogy bátorítsuk ennek a különleges, finom kenyérnek a kipróbálását a diós rozskenyerünket áprilisban kedvező áron kínáljuk szaküzleteinkben.

Diós rozskenyerünk 100%-ban természetes alapanyagokból, azaz ízfokozók, adalék- illetve színezőanyagok felhasználása nélkül készül, mint minden JÓkenyér. A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt, szénhidrátot, és több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. Rostokban gazdag, így kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre. A kenyértésztához sok rozsliszttel, saját malmunkban, frissen őrölt, teljes kiőrlésű rozslisztből készült kovászt adunk és hosszú tésztavezetéssel dolgozunk, hisz minél hosszabb a kenyérre fordított idő, annál inkább összeérnek az ízek és annál hosszabban marad a kenyér friss és élvezhető. Diós rozskenyerünket ajánljuk mindenkinek, aki az egészségtudatos életmódot választja!

Hogy a lehető legtöbben kedvet kapjanak ezen nagyszerű termékünk megkóstolásához, áprilisban kedvező áron kínáljuk a JÓkenyér szaküzletekben. Látogasson el hozzánk!