Hónap témája

Mediterrán hangulatban – A Jókenyér paradicsomos ciabattát júliusban kedvezménnyel kínáljuk!

Mediterrán hangulatban
Jókenyér paradicsomos ciabatta – júliusban kedvezménnyel!

Van az a nyári pillanat, amikor már mindenkit a déli tengerpartokra húz a szíve. Vágyunk a mediterrán könnyedségre a mindennapokban és az ízekben egyaránt, de még nem kelhetünk útra, még várat magára a megérdemelt nyaralás. Ilyen helyzetekre (is) ajánljuk a könnyed olasz konyhát idéző ciabattáinkat, melyek közül a paradicsomos változatot júliusban kedvezménnyel kínáljuk!

A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként ajánljuk. Természetesen a Jókenyér ciabattái is adalékmentesen, tartósítószerek nélkül készülnek.

Paradicsomos ciabattánk egyedi ízvilága a minőségi aszaltparadicsom és a tésztába kevert provance-i fűszerek mellett a 26 éve nevelt kovászunknak és hosszú tésztavezetéses eljárásunknak is köszönhető. (A hosszan érlelt tésztákban jobban összeérnek az ízek!) A belőle készült szendvicsek különlegességéhez a kis kenyérkék tetejére szórt roppanó gabonatöret is hozzáad.

 

Jókenyér paradicsomos ciabattáról bővebben ITT olvashatsz!

A Jókenyér ciabatta minden étkezés – reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora – ízletes alapjai. Ha eddig még nem kóstoltad, itt az idő!

KERESD  PARADICSOMOS CIABATTÁNKAT PÉKSÉGEINKBEN – JÚLIUSBAN KEDVEZMÉNYES ÁRON!

#jokenyer #szeretemakenyeret #ciabatta