Óvodás programok

A Gyerekpékség meglátogatása emlékezetes esemény óvodás csoportok számára.  A gyerekek játékok segítségével ismerkedhetnek az egészséges táplálkozás alapjaival. A gabonaszemtől a friss kenyérig tartó folyamatot interaktív formában fedezhetik fel, így a személyes bevonódás segíti a program során elhangzó ismeretek észrevétlen rögzülését. Ez az intenzív élmény, akár egy életre szóló pályaválasztás kezdete is lehet! Ki tudja?

Óvodás csoportokat hétköznap fogadunk. A 2,5-3 órás programot minden esetben a résztvevők korához és számához igazítjuk, azonban tapasztalatunk alapján a nagycsoportosok nagyobb érdeklődést mutatnak a téma iránt.
Egy alkalommal maximálisan 30 gyermeket tudunk fogadni. Magas létszám esetén két részre bontjuk a csoportot. Így amíg az egyik kis csoport a szakavatott program-vezető irányításával dolgozik a tésztával, a másik interaktív játékok során az elméleti alapokat sajátítja el. A programokat 6 év feletti gyerekeknek ajánljuk.

A program tartalmi elemei:

  • A kifli készítés, mely során a gyermekek igazi tésztát gyúrnak, dagasztanak, formáznak, díszítenek és sütnek meg.
  •  A kelési időben játékosan ismerkednek a gabonákkal, az aratás rejtelmeivel, a különféle magokkal, és a résztvevők mini-vetélkedőkkel tesztelhetik tudásukat a témában.              

 

A csomagot gazdagítja:

  • A rendezvény ideje alatt kötényt és péksapkát adunk a gyerekeknek, mely utóbbit az általuk elkészített péksüteményekkel egyetemben természetesen haza is vihetnek.
  • A játékos vetélkedőn a legtöbb pontot gyűjtött gyermek meglepetés ajándékot kap.
  • A sülési időben egészséges szendvicset és üdítőt kínálunk a résztvevőknek.

Díjszabásukról és a foglalható időpontokról itt tájékozódhat. Minden egyéb információ megtudható a Kérdések-válaszok dokumentumból.

ON-LINE ÉRDEKLŐDÉS