Áfonyás táska
Felhasznált gabonák: búza
Aki próbált már otthon leveles tésztát készíteni, az jól tudja, hogy ez nem egyszerű: időigényes feladat, melybe csak a gyakorlottaknak érdemes belevágni. A JÓkenyér áfonyás táska leveles tésztáját vajjal készítettük és vajjal rétegeltük, hogy egy istenien könnyű finomságot nyerjünk. Hosszú tésztavezetést alkalmaztunk, hogy kellően össze tudjanak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A péksütemény nevét adó áfonya szinte minden más gyümölcsnél vagy zöldségnél erősebb és hatékonyabb antioxidánsokat tartalmaz. A vele készült töltelék pikáns ízvilágával egy igazán különleges reggeli, vagy uzsonna része lehet.
Összetevők:
áfonya, búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, lapvaj*, pudingpor*, kristálycukor, élesztő, citromlé, tengeri só, búza előtészta*, természetes citrom ízesítő.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 252 kcal / 1058 kJ |
Zsír | 9,82 g |
amelyből telített zsírsavak | 6,61 g |
Szénhidrát | 36,12 g |
amelyből cukrok | 4,44 g |
Rost | 1,81 g |
Fehérje | 3,9 g |
Só | 0,54 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA üzletekben, szerte az országban.