Baconos croissant
Felhasznált gabonák: búza
A croissant receptje nem Franciaországból ered, de Marie Antoinette jóvoltából mára a franciák mindennapos reggelije. A JÓkenyér baconos croissant azok kedvencévé válhat, akiknek nem kell vigyázniuk az alakjukra és kedvelik a telt ízeket. A vajas tészta alapot vajjal tovább rétegeltük, hogy kívül ropogós, belül könnyű lehessen. Hosszú tésztavezetést alkalmaztunk, hogy kellően össze tudjanak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A tésztát kézzel felsodortuk miközben belebújtattunk egy bacon szeletet. A végeredmény egy füstölt ízvilágú, tartalmas péksütemény, melyet maga Marie Antoinette is bizonyosan fenségesnek találna!
Összetevők:
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, lapvaj*, szeletelt bacon szalonna, élesztő, kristálycukor, tengeri só, búza előtészta*
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 439 kcal / 1836 kJ |
Zsír | 24,36 g |
amelyből telített zsírsavak | 14,65 g |
Szénhidrát | 46 g |
amelyből cukrok | 1,28 g |
Rost | 2,06 g |
Fehérje | 8 g |
Só | 1,42 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA üzletekben, szerte az országban.