Bajor sonkás szendvics
Felhasznált gabonák: búza
Hazánkban is egyre többen vannak azok az úttörők, akik a sonkák érlelt változatát kedvelik. Nekik ajánljuk bajor sonkás szendvicsünket, mely egy vajjal megkent magos baguette alap, amire pesto-val fűszerezett érlelt sonkát és friss zöldségeket halmoztunk. A magos baguette különlegessége, hogy tésztáját – amely saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készült – lenmaggal gazdagítottuk. Tökéletesen kiegészíti a fokhagyma, koriander, borókabogyó és bors keverékkel bedörzsölt, és erdei fenyővel hidegen füstölt sonka íz világát.
Összetevők:
Magos baguette*, kígyóuborka, bajor sonka, trappista sajt*, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 195 kcal / 817 kJ |
Zsír | 10,25 g |
amelyből telített zsírsavak | 3,14 g |
Szénhidrát | 14,41 g |
amelyből cukrok | 0,63 g |
Rost | 1,19 g |
Fehérje | 10,78 g |
Só | 1,01 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)