Csokoládés croissant
Felhasznált gabonák: búza
Belgium világszerte híres terméke a belga csokoládé, amely hírnevét elsősorban magas minőségének köszönheti. A friss és roppanós JÓkenyér csokis croissant az igényes csokoládét kedvelők ízletes reggelije. Ez a finomság gondosan megválasztott belga csokoládérúddal, a JÓKENYÉR vajas croissant tésztájával készül, melybe igazi élmény beleharapni.
Összetevők:
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, lapvaj*, csokoládé rúd*, élesztő, kristálycukor, tengeri só, búza előtészta*
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 449 kcal / 1880 kJ |
Zsír | 21,18 g |
amelyből telített zsírsavak | 11,54 g |
Szénhidrát | 55,49 g |
amelyből cukrok | 10,59 g |
Rost | 2,09 g |
Fehérje | 8,03 g |
Só | 0,94 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA és GRoby üzletekben, szerte az országban.