Csokoládés párna
Felhasznált gabonák: búza
Csoki az egészség szolgálatában. Édes és krémesen lágy, vagy sötét és keserű – a csokoládé élvezet az érzékszervek számára. Kellemes íze elégedettséget és komfortérzetet vált ki fogyasztójában, és most új tudományos kísérletek eredményei adnak még több indokot arra, hogy a csokoládé rajongói legyünk: fantasztikus táplálkozási előnyöket nyújt, feltéve, hogy kiegyensúlyozott étrend részeként fogyasztjuk. A JÓkenyér csokis párna az egyik legkedveltebb édes snack termékünk. Lágy csokoládé krém omlós leveles tésztába burkolva. Bársonyosan érzékelhető a tésztában felhasznált minőségi vaj íze.
Összetevők:
búzaliszt (BL55)*, csokoládé krém*(szójabab), ivóvíz, lapvaj*, élesztő, kristálycukor, tengeri só, búza előtészta*
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 404 kcal / 1691 kJ |
Zsír | 21,03 g |
amelyből telített zsírsavak | 10,97 g |
Szénhidrát | 47,17 g |
amelyből cukrok | 12,68 g |
Rost | 2,26 g |
Fehérje | 5,46 g |
Só | 0,68 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)