Esterházy torta
Bár nagyon szeretünk újat alkotni, az Esterházy tortánk elkészítésénél az eredeti recept maximális tiszteletben tartására törekedtünk. A csupán tojásfehérjével készült tésztát dióval dúsítottuk, és konyakkal ízesített, vajas diókrémmel rétegeltük. Az Esterházy rajongókat tehát ne zavarja meg az újszerű külső. Ismerős ízvilág, felülmúlhatatlan kiadásban! Esterházy tortánk 16 szeletes és rendelésre készül.
Összetevők:
vaj*, kristálycukor, dióbél*, tojásfehérje*, tojássárgalé*, csokoládé-fehér*, ivóvíz, napraforgóolaj, búzaliszt (BL55)*, sovány tejpor*, csokoládé-ét (53,8%)*, konyak, agar-agar, vaníliarúd, citromsav.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 335 kcal / 1391 kJ |
Zsír | 25,56 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,91 g |
Szénhidrát | 21,18 g |
amelyből cukrok | 16,8 g |
Rost | 0,06 g |
Fehérje | 5,01 g |
Só | 0 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)