Fasírtos szendvics

Felhasznált gabonák: búza

A magyaros ízek kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a fasírtos szendvicsüket. A fasírttal, paprikával és salátalevéllel megtöltött JÓKENYÉR német zsemle, igazán tartalmas uzsonna, vagy akár egy könnyű ebéd is lehet. Mint minden pékárunk tésztáját, a német zsemletésztát is hosszú ideig pihentetjük sütés előtt. Ez nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy a szendvicsalap tovább friss maradhat.

Összetevők:

Fasírozott*, német zsemle*, paprika, zöld fodros saláta (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 167 kcal / 704 kJ
Zsír 2,93 g
amelyből telített zsírsavak 0,67 g
Szénhidrát 25,64 g
amelyből cukrok 0,61 g
Rost 2,07 g
Fehérje 8,44 g
1,14 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez

Kategória: