Görög krémes szendvics

Felhasznált gabonák: búza

Görögkrémünk lágy fehér sajtos alapját grillezett paprika, lilahagyma és egy csipet bors teszi még ízletesebbé. Az így kapott friss krémet félbevágott JÓkenyér magos stangliba halmozzuk, alá salátát, a tetejére paradicsomkarikát teszünk. A frissen őrölt teljes kiőrlésű búza- és rozslisztből készült stangli tésztáját lenmaggal és zabpehellyel dúsítottuk, majd hosszú érlelési technológiával készítjük, hogy az ízek kellően összeérjenek.

Összetevők:

Magos stangli*, görög krém*, paradicsom, zöld fodros saláta (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 183 kcal / 769 kJ
Zsír 7,29 g
amelyből telített zsírsavak 0,24 g
Szénhidrát 20,08 g
amelyből cukrok 1,81 g
Rost 1,65 g
Fehérje 8,51 g
0,53 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez

Kategória: