Joghurtos kenyér
Felhasznált gabonák: búza, rozs
Ez a kenyerünk ideális választás a „félbarna” kenyerek kedvelőinek, hiszen a teljes kiőrlésű rozsliszthez kétféle búzalisztet (BL112 és BL55) is adagolunk. A tésztát joghurttal dolgozzuk el, amitől még lágyabb lesz és így születik meg végül ez a könnyed, puha kenyér. Természetesen Joghurtos rozsos kenyerünk is hozzáadott színezék vagy tartósítószer nélkül, hosszú érleléssel, és rozskovásszal készül.
Összetevők:
ivóvíz, búzaliszt – BL112*, búzaliszt – BL55*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, joghurt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, tengeri só, élesztő
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 940 kJ / 222 kcal |
Zsír | 1,4 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,52 g |
Szénhidrát | 41,0 g |
amelyből cukrok | 2,8 g |
Rost | 5,3 g |
Fehérje | 8,7 g |
Só | 1,3 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, csomagolt kivitelben megvásárolható a Lidl üzletekben szerte az országban, illetve Budapesten és környékén a SPAR üzletekben, valamint független partnereinknél.
Keresd kovásszal készült friss kenyereinket az áruházak és a boltok polcain!