Kakaós csiga
Felhasznált gabonák: búza
A kakaós csigát szinte mindenki szereti: finom leveles kelt tészta, lágyan olvadó selymes kakaó ízzel párosítva. Legfőképpen reggelire, növésben lévőknek akár vacsorára, vagy ebéd utáni desszertnek, a kakaós csiga helytáll minden szituációban. A JÓkenyér kakaós csigája kívül belül omlósan puha, így nem kell megküzdeni a külső ropogós réteg elfogyasztásával a szebb reményű gazdagon kakaós belsőért.
Összetevők:
búzaliszt (BL55)*, kristálycukor, ivóvíz, lapvaj*, kakaópor, teljes tojáslé*, vaj*, sovány tejpor*, élesztő, tengeri só, búza előtészta*.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 390 kcal / 1637 kJ |
Zsír | 16 g |
amelyből telített zsírsavak | 11,8 g |
Szénhidrát | 52,9 g |
amelyből cukrok | 24,4 g |
Rost | 1 g |
Fehérje | 8,01 g |
Só | 1 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)