Kecskesajtos szendvics

Felhasznált gabonák: búza

Vannak olyanok, akik a hagyományos ízeket kedvelik, míg mások bátrabban mozognak a kulinária világában. Utóbbiaknak ajánljuk a kecskesajtos szendvicsünket. Már önmajában a magos zsemle szendvicsalap sem egy mindennapi választás. Hisz a saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készült tésztát lenmaggal és zabpehellyel dúsítottuk, hogy finom és egészséges legyen. De mindez megfejelve a francia kecskesajt feltéttel és a bőséges olívabogyó szórással, melyet salátával és paradicsommal díszítettünk, már olyan mediterrán szendvicskülönlegességet kapunk, amelyre az igazi ínyencek is rámozdulhatnak!

Összetevők:

Magos zsemle*, kecskesajt*, paradicsom, olívabogyó, zöld fodros saláta (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 172 kcal / 722 kJ
Zsír 7,58 g
amelyből telített zsírsavak 0,21 g
Szénhidrát 18,12 g
amelyből cukrok 0,62 g
Rost 2,02 g
Fehérje 6,92 g
0,57 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez

Kategória: