Kézműves diós kalács

2.7 kg

Felhasznált gabonák: búza

Ma már nem csak az ünnepi asztal dísze a kalács, de rendszeres szereplője reggeliknek, vacsoráknak, és sokszor kerül uzsonnaként is terítékre. A hagyományos vajas és kakaós változatok mellett különleges kézműves kalácsaink is megédesítik a hétköznapokat, ünnepnapokat egyaránt. Diós kalácsunk vajjal dúsított tésztáját hosszú érleléssel készítjük, amitől nemcsak harmonikusabb, lágyabb tésztát kapunk, de az így készült finomság napokig finom, foszlós marad. Kézzel fonott kalácsaink bőséges töltelékét magas minőségű alapanyagokból saját üzemünkben készítjük, ahol a diót darálás előtt lepirítjuk, hogy igazán különleges ízvilágot kapjunk.

Összetevők:

búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, dióbél*, kristálycukor, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, vaj*, teljes tojáslé*, sovány tejpor*, élesztő, búza előtészta*, tengeri só, fahéj

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 374 kcal / 1570 kJ
Zsír 16,08 g
amelyből telített zsírsavak 0,24 g
Szénhidrát 47,48 g
amelyből cukrok 16,64 g
Rost 2,61 g
Fehérje 8,66 g
0,43 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez