Lekváros táska
Felhasznált gabonák: búza
A kajszibarack rendkívül gazdag béta-karotinban, ami az A-vitamin előanyaga. Élettani hatását tekintve ez az ”arany gyümölcs” elsősorban szellemi munkát végzőknek lett teremtve, magas foszfor-, magnézium- és vastartalma miatt. Serkenti az agyműködést, a növekedést, javítja a látást, növeli az ellenálló képességet. A csontok, szövetek újjáépítésében is fontos szerepet játszik. A JÓkenyér lekváros táska gyerekkorunk közkedvelt sárgabarack lekvárral töltött leveles tésztájú péksüteménye, reggelire, tízóraira vagy uzsonnára egyaránt.
Összetevők:
búzaliszt (BL55)*, kajszibarack íz, ivóvíz, lapvaj*, élesztő, kristálycukor, tengeri só, búza előtészta*
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 325 kcal / 1366 kJ |
Zsír | 12 g |
amelyből telített zsírsavak | 8,07 g |
Szénhidrát | 48,72 g |
amelyből cukrok | 0,85 g |
Rost | 2,29 g |
Fehérje | 4,42 g |
Só | 0,66 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)