Magos baguette

250 g

Felhasznált gabonák: búza, len, zab

A JÓKENYÉR magos baguette-je saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készült. A tésztát lenmaggal gazdagítottuk, mely talán az első, és egyik legfontosabb esszenciális zsírforrás, és számos egyéb jótékony hatása mellett segít kivédeni a káros zsírok lerakódását az erek falán. A lenmag mellett zabpehellyel dúsítottuk a tésztát, hisz a zab a leginkább fehérjedús gabonaféle. A JÓKENYÉR magos baguette tehát nem csupán finom, hanem egy rendkívül egészséges szendvicsalap is.

Összetevők:

ivóvíz, búzaliszt – BL55*, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, lenmag, zabpehely*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, élesztő, tengeri só, búza előtészta*, napraforgóolaj.

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 283 kcal / 1195 kJ
Zsír 4,91 g
amelyből telített zsírsavak 0,65 g
Szénhidrát 49,04 g
amelyből cukrok 0,16 g
Rost 3,58 g
Fehérje 8,88 g
1,36 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA üzleteiben, szerte az országban.

Keresd kovásszal készült friss termékeinket az áruházak polcain!