Magos baguette
Felhasznált gabonák: búza, len, zab
A JÓKENYÉR magos baguette-je saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készült. A tésztát lenmaggal gazdagítottuk, mely talán az első, és egyik legfontosabb esszenciális zsírforrás, és számos egyéb jótékony hatása mellett segít kivédeni a káros zsírok lerakódását az erek falán. A lenmag mellett zabpehellyel dúsítottuk a tésztát, hisz a zab a leginkább fehérjedús gabonaféle. A JÓKENYÉR magos baguette tehát nem csupán finom, hanem egy rendkívül egészséges szendvicsalap is.
Összetevők:
ivóvíz, búzaliszt – BL55*, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, lenmag, zabpehely*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, élesztő, tengeri só, búza előtészta*, napraforgóolaj.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 283 kcal / 1195 kJ |
Zsír | 4,91 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,65 g |
Szénhidrát | 49,04 g |
amelyből cukrok | 0,16 g |
Rost | 3,58 g |
Fehérje | 8,88 g |
Só | 1,36 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA üzleteiben, szerte az országban.
Keresd kovásszal készült friss termékeinket az áruházak polcain!