Magos kenyér
Felhasznált gabonák: búza, rozs, zab
A JÓKENYÉR magos kenyere kétféle mag felhasználásával készült, enyhén savanykás ízű, puha bélzetű termék. A szezámmag és a lenmag finom íze jól érezhető. “Nekünk ez a kedvencünk.”
Összetevők:
ivóvíz, búzaliszt – BL112*, teljes kiőrlésű rozskovász*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, szezámmag*, rozsliszt – RL125*, lenmag, zabpehely*, tengeri só, élesztő.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 1007 kJ / 239 kcal |
Zsír | 4,6 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,65 g |
Szénhidrát | 36,93 g |
amelyből cukrok | 2,2 g |
Rost | 6,38 g |
Fehérje | 9,32 g |
Só | 1,15 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzleteiben vásárolható meg.
Keresd kovásszal készült friss kenyereinket az áruházak polcain!