Magos zsemle
Felhasznált gabonák: búza, rozs, zab
A magos zsömlét az alapvető összetevői külön-külön is ismerté tehetnék egészségmegőrző hatásai miatt, azonban ezeket „egybegyúrva” nyugodtan nevezhetnénk egészségzsömlének is. Annak ellenére, hogy az egyik legrégebben gyártott JÓkenyér termékünk, a mai napig a vásárlók egyik kedvence maradt… és a miénk is.
Összetevők:
ivóvíz, búzaliszt – BL55*, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, lenmag, zabpehely*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, élesztő, tengeri só, búza előtészta*, napraforgóolaj.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 1105 kJ / 262 kcal |
Zsír | 4,48 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,59 g |
Szénhidrát | 45,47 g |
amelyből cukrok | 0,15 g |
Rost | 3,29 g |
Fehérje | 8,2 g |
Só | 1,24 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA és SPAR üzletekben, szerte az országban.