Mákos csiga
Felhasznált gabonák: búza
A mákmagok elsősorban jelentős béltisztító hatásuk miatt foglalhatják el méltó helyüket az egészségmegőrző táplálkozásban. A mák jótékony élettani hatása még, hogy lassítja az öregedési folyamatokat, csökkenti a magas vérnyomást, megelőzi az embóliát, trombózist.
Összetevők:
búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, kristálycukor, mák, vaj*, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, sovány tejpor*, teljes tojáslé*, élesztő, cukorfondant, búza előtészta*, vanilin cukor, tengeri só, fahéj, természetes citrom ízesítő
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 339 kcal / 1428 kJ |
Zsír | 11,15 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,23 g |
Szénhidrát | 51,06 g |
amelyből cukrok | 16,76 g |
Rost | 2,03 g |
Fehérje | 7,69 g |
Só | 0,55 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)