Mozzarellás szendvics

Felhasznált gabonák: búza

Ezt a szendvicset akár „caprese” szendvicsnek is nevezhetnénk, hisz összetevői szinte megegyeznek a világ sok országában méltán népszerű Caprese salátáéval. A nevét Capri szigetéről kapó előétel úgy lett megalkotva, hogy látványában az olasz nemzeti színek köszönjenek vissza. Így vált meghatározó összetevőjévé a bazsalikom, a mozzarella és a paradicsom. Akárcsak a mi mozzarellás szendvicsünknek, melyet olyan ciabatta-ba tettünk, amit nap érlelete, szárított paradicsommal gazdagítottunk. Egy igazi, olaszos szendvicskülönlegesség. A mediterrán ízek kedvelőinek érdemes megkóstolni!

Összetevők:

Paradicsomos ciabatta*, mozzarella sajt*, paradicsom, vaj*, zöld fodros saláta, bazsalikom (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 190 kcal / 795 kJ
Zsír 9,54 g
amelyből telített zsírsavak 5,97 g
Szénhidrát 17,57 g
amelyből cukrok 0,92 g
Rost 2,15 g
Fehérje 7,41 g
0,93 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez

Kategória: