Nagykifli
Felhasznált gabonák: búza
A JÓKENYÉR kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad.
Összetevők:
búzaliszt – BL55*, ivóvíz, búzakovász*, sovány tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 1049 kJ / 248 kcal |
Zsír | 1,72 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,34 g |
Szénhidrát | 49,51 g |
amelyből cukrok | 0,81 g |
Rost | 2,57 g |
Fehérje | 7,23 g |
Só | 1,23 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a GRoby üzletekben, szerte az országban.