Német zsemle

70 g

Felhasznált gabonák: búza

Mi német zsemlének hívjuk, hisz onnan származik a receptje. Azonban az eredeti nevén, Spitzweck-ként mindenhol ismerik és fogyasztják a világon, ahol a búza meghatározó gabona. A JÓkenyér német zsemle saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A német zsemlét azoknak ajánljuk, akik a fehértermékek könnyű, tiszta ízében találnak örömet. A könnyed reggeli vagy vacsora kihagyhatatlan hozzávalója. A vaj, szalámi, vagy saláta ízét előtérbe hozza. Nem csoda, hogy a pékségeinkben kapható Szalámis szendvicsünket német zsemle alappal készítjük!

Összetevők:

búzaliszt (BL55)*, ivóvíz, búzakovász*, búzaliszt (BL112)*, tengeri só, élesztő, napraforgóolaj, kristálycukor, búza előtészta*.

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 284 kcal / 1201 kJ
Zsír 1,97 g
amelyből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 57,25 g
amelyből cukrok 0,96 g
Rost 3,1 g
Fehérje 7,68 g
1,56 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA és GRoby üzletekben, szerte az országban.

Tovább a szaküzletekhez