Paprikás szalámis szendvics

Felhasznált gabonák: búza

Szintén egy szendvics klasszikus a paprikás szalámis szendvicsünk, melynek alapja a fent említett német zsemle, alias „spitzweck”. Pontosan úgy készítjük mi is, ahogy anyukáink gyerekkorunkban az osztálykirándulásra csomagolták: magvajazva, sajttal és paprikás szalámival, uborkával és paradicsommal. Na jó! Mi, salátalevelet is adunk hozzá, hogy jobban mutasson. Amiben azonban valószínű más, mint gyermekkorunk vizes zsemléi, hogy a JÓkenyér német zsemle kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül – többek között – azért, hogy tovább friss maradhasson.

Összetevők:

Német zsemle*, kígyóuborka, füstölt sajt*, paprikás szalámi*, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 246 kcal / 1024 kJ
Zsír 15,56 g
amelyből telített zsírsavak 5,61 g
Szénhidrát 16,91 g
amelyből cukrok 0,57 g
Rost 1,07 g
Fehérje 8,94 g
0,93 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez

Kategória: