Paradicsomos ciabatta
Felhasznált gabonák: búza
A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. A JÓKENYÉR pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben – olivás, hagymás – is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag – C-vitamin, A, B1, B2, – és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
Összetevők:
ivóvíz, búzaliszt – BL55*, búzaliszt – BL112*, búzakovász*, szárított paradicsom napraforgóolajban, tengeri só, búza előtészta*, élesztő, Provance fűszerkeverék.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 1047 kJ / 248 kcal |
Zsír | 1,95 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,27 g |
Szénhidrát | 44,82 g |
amelyből cukrok | 2,55 g |
Rost | 5,94 g |
Fehérje | 9,75 g |
Só | 1,79 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA, Lidl és GRoby üzletekben, szerte az országban.