Répatorta

Amikor a cukor még csak a nagyúri konyhák kiváltsága volt, a sárgarépát gyakran használták tészták ízesítésére. Később feledésbe merült eme finom és egészséges zöldség ily ötletes felhasználása. Cukrászmesterünk tehát egy régi hagyományt elevenített fel répatortánk megalkotásával. A JÓkenyér Répatorta dióval, mandulával és kókusszal dúsított, ananász darabokkal és sárgarépa reszelékkel gazdagított, majd citromhéjjal ízesített kevert tészta. A tetejét házi készítésű baracklekvárral és cukorral vonjuk be, végül marcipán répácskával díszítjük. Édesszájúaknak kötelező!

További információk

Összetevők

kristálycukor, sárgarépa, porcukor, tojásfehérje*, mandula liszt*, dióbél*, tojássárgalé*, kókuszreszelék, búzaliszt (BL55)*, ananász, napraforgóolaj, marcipánmassza*, sárgabarack íz, természetes citrom ízesítő, tengeri só.
napraforgóolaj, természetes citrom ízesítő, fondan, sárgabaracklekvár, marcipánmassza*, piros és sárga ételfesték* (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)