Sonkás szendvics
Felhasznált gabonák: búza
Sonkás szendvicsünk alapja az a német zsemle, mely az egész világon, – ahol a búza meghatározó gabona – Spitzweck néven vált ismertté. A JÓkenyér német zsemle saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. Azoknak ajánljuk, akik a fehértermékek könnyű, tiszta ízében találnak örömet, így a belőle készült szendvicset is hagyományos összetevőkkel készítettük: sonka, sajt, uborka és paradicsom salátalevélen. Egy igazi klasszikus!
Összetevők:
Német zsemle*, csemege sonka, trappista sajt*, kígyóuborka, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia: | 204 kcal / 854 kJ |
Zsír | 10,04 g |
amelyből telített zsírsavak | 3,28 g |
Szénhidrát | 16,3 g |
amelyből cukrok | 0,81 g |
Rost | 1,03 g |
Fehérje | 11,57 g |
Só | 1,21 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)