Sonkás szendvics

Felhasznált gabonák: búza

Sonkás szendvicsünk alapja az a német zsemle, mely az egész világon, – ahol a búza meghatározó gabona – Spitzweck néven vált ismertté. A JÓkenyér német zsemle saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. Azoknak ajánljuk, akik a fehértermékek könnyű, tiszta ízében találnak örömet, így a belőle készült szendvicset is hagyományos összetevőkkel készítettük: sonka, sajt, uborka és paradicsom salátalevélen. Egy igazi klasszikus!

Összetevők:

Német zsemle*, csemege sonka, trappista sajt*, kígyóuborka, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia: 204 kcal / 854 kJ
Zsír 10,04 g
amelyből telített zsírsavak 3,28 g
Szénhidrát 16,3 g
amelyből cukrok 0,81 g
Rost 1,03 g
Fehérje 11,57 g
1,21 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez

Kategória: