Sós-köményes stangli
Felhasznált gabonák: búza
A JÓKENYÉR stanglija – mely hagyományos tejes tészta alapú – saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A stangli önmagában is finom harapnivaló, de gyermekek számára szendvicset is készíthetünk belőle, hisz puha állagának és kisebb átmérőjének köszönhetően, könnyebben tudják harapni, mint más péksüteményeket. Pékségeinkben sima és magos változatban is kapható!
Összetevők:
búzaliszt (BL55)*, víz, búzaliszt (BL112)*, tejpor*, tengeri só, napraforgóolaj, élesztő, kristálycukor, búza előtészta*, kömény
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 276 kcal / 1169 kJ |
Zsír | 2,2 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,8 g |
Szénhidrát | 52,1 g |
amelyből cukrok | 2,8 g |
Rost | 3,7 g |
Fehérje | 10,1 g |
Só | 1,7 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)